Šokantni prizori: Studentica i gimnastičarka na natjecanju slomila obje noge i završila karijeru

Samantha Cerio 22-godišnja je studentica aeronautičkog inženjerstva na Sveučilištu Auburn, a ujedno je i sveučilišna gimnastičarska zvijezda. No, nesretni slučaj na jednom natjecanju o kojemu ovih dana izvještavaju svi svjetski mediji doveo je do toga da nakon 18 godina ova studentica okonča svoju uspješnu karijeru.

Screenshot: YouTube

Studentica američkog Sveučilišta Auburn i gimnastičarka zvijezda Samantha Cerio okončala je svoju karijeru nakn teške ozlijede koja se dogodila u finalu regionalnog sveučilišnog natjecanja u Louisiani.

U nesreći slomila obje noge

– Studentica aeronautičkog inženjerstva, vrlo impresivna mlada dama, da vidimo koliko će visoko poletjeti, najavili su njen nastup televizijski komentatori, a onda je uslijedio muk.

Prilikom izvođenja svoje točke pala je pod neobičnim kutem, i ostala sjediti uplakana i u bolovima, nakon što joj noge nisu izdržale doskok. Ubrzo joj je u pomoć priskočio medicinski tim. Prema posljednjim poznatim informacijama u stravičnom doskoku Samantha je slomila obje noge i dislocirala koljena.

Upozorenje: snimka nesreće koja se nalazi u nastavku uznemirujućeg je sadržaja.

Nakon nesreće uputila dirljivu zahvalu svome Sveučilištu

Mlada sportašica i studentica nakon ozlijede se oglasila putem Instagrama, objavivši kako nakon 18 godina završava karijeru gimnastičarke. Posebnu zahvalu uputila je svome Sveučilištu.

– U petak navečer završena je moja gimnastičarska karijera. Nakon 18 godina vješam opremu o klin i kredu ostavljam pozadi. Ponosna sam na to u kakvu me osobu formiralo bavljenje gimnastikom. Između ostalog, naučila sam sve o napornom radu, poniznosti, integritetu i predanosti. Stavljalo je to pred mene izazove i prepreke kakve nisam niti zamišljala, a koji su bili veliki test moje osobnosti. Možda sve nije okončano kako sam planirala, ali nikad ništa ne završi po planu. Hvala mojoj obitelji iz Auburna koja mi je pružila dom i dala priliku da se nastavim baviti sportom koji će zauvijek biti moja prva ljubav. Čast mi je bila što sam imala tu privilegiju braniti boje Sveučilišta Auburn posljednje četiri godine uz tim koji je stajao uz mene. Hvala vam što ste mi dozvolili da s vama dijelim svoju strast. Hvala vam što ste mi dozvolili da budem dio nečeg većeg od sebe, napisala je Samantha na Instagramu.

View this post on Instagram

Friday night was my final night as a gymnast. After 18 years I am hanging up my grips and leaving the chalk behind. I couldn’t be prouder of the person that gymnastics has made me to become. It’s taught me hard work, humility, integrity, and dedication, just to name a few. It’s given me challenges and road blocks that I would have never imagined that has tested who I am as a person. It may not have ended the way I had planned, but nothing ever goes as planned. Thank you Auburn family for giving me a home and a chance to continue doing the sport that will always be my first love. I am honored to have had the privilege to represent the navy and orange AU for the past 4 years with my team by my side. Thank you for letting me share my passion with you. Thank you for letting me be a part of something bigger than myself. War Eagle Always 💙🧡

A post shared by Samantha Cerio (@sam_cerio) on

Odgovori