Pretraga

Video: Interesantne snimke audicija slavnih glumaca

A- A+

Interesantne snimke audicija na kojima su se za kruh borili i poznati hollywoodski glumci pokazuju kako izgleda njihova gluma bez reflektora, bezbrojnih proba, montaže i specijalnih efekata. Pogledajte zašto Rober De Niro nije dobio ulogu u prvom nastavku ‘Kuma’, a Scarlett Johansson u ‘Jumanjiu’ i kako je glumila Natali Portman s devet godina ili pak Megan Fox na probi za ‘Transformere’. A kako se dobiva uloga naučite od Gerarda Butlera.

Glumci i nakon što postanu slavni za neke uloge moraju ponovno dokazivati svoj talent na audicijama. Interesantne snimke nastupa hollywoodskih zvijezda, objavljene na starsintheeyesblog.com prikazuju njihovu glumu bez montaže i dodatnih efekata pomoću kojih ostavljaju snažniji dojam na gledatelje.

Jessica Alba na audiciji za ulogu u filmu ‘Get Smart’

Jessica Alba nije prošla audiciju za ‘Get Smart’, a ulogu je umjesto nje dobila Anne Hathaway. Ova špijunska priča snimala se prije desetak godina, a za novi posao nisu joj pomogli ni dotadašnji nastupi u ‘Dark Angel’, ‘Sin City’ i ‘Machete’.

Robert De Niro nije prošao audiciju za prvi nastavak legendarnog filma ‘The Godfather’

Redatelj Francis Ford Coopole nije odabrao Roberta De Nira nakon njegovog nastupa na audicji za prvi nastavak ‘The Godfathera’. Dvije godine nakon Bobby D nagrađen je Oscarom za najbolju sporednu mušku ulogu u drugom nastavku tog kultnog kriminalističkog serijala.

Megan Fox na audiciji za ulogu u filmu ‘Transformers’

Megan Fox je za ulogu u prvom nastavku ‘Transformersa‘ morala proći audiciju. Njezina gluma, ali i pojava, privukla je pozornost brojnih gledatelja pa si je odmah osigurala posao i za drugi dio. Nakon što se proslavila u navedenim hitovima Megan je do sada glumila u još desetak filmova, a glavnu ulogu dobila je u novoj akcijskoj komediji ‘Teenage Mutant Ninja Turtles’.

S devet godina Scarlet Johansson nije prošla audiciju za ‘Jumanji’

Već kao dijete Scarlett Johansson je počela odlaziti na audicije, a sa devet godina nije uspjela na audiciji za ‘Jumanji’, ulogu je dobila Kirsten Dunst. U međuvremenu, Johansson je tri puta nominirana za Zlatni globus te je svoj talent pokazala u filmu ‘Girl with a Pearl Earring’.

Kako se prolazi na audiciji pokazao je Gerard Butler

Gerard Butler, glavni glumac filma ‘RocknRolla’ kojeg je režirao Guy Ritchie, pokazao je kako se prolazi na audiciji. S lakoćom se uživio u nesvakidašnju ulogu i pokazao zašto je upravo on najbolji izbor za utjelovljenje Vlada Tepeša. Posljednju uspješnu ulogu odradio je prije šest godina u akcijskom spektaklu ‘300’.

Natalie Portman je s 11 godina prošla audiciju za svoj dugometražni prvijenac

Dobitnica Oscara za najbolju glavnu ulogu balerine u trileru ‘The Black Swan’ svoj je dugometražni prvijenac snimila nakon nastupa na audiciji kada je imala 11 godina. Natalie Portman od tada je puno napredovala, a iako baš i nije najbolje odglumila iznenađenje, njezin su talent ipak prepoznali producenti filma ‘Leon: The Professional’.

Video: Interesantne snimke audicija slavnih glumaca
Share via
Copy link
Powered by Social Snap