Pretraga

[VIDEO] Iva Ćurić na trenutke zaustavila vrijeme čarobnim nastupom u X Factoru

A- A+

U muzičkom talent showu X Factor sinoć se odvila prva live emisija, u kojoj je ispala grupa Infinitas, a briljirala Iva Ćurić s Rihanninom pjesmom Diamonds. Riječi koje joj je uputio Željko Joksimović za nastup bile su ‘fantastično, magično, specifično i tvoje’, a pohvale nisu štedjeli niti drugi članovi žirija. Izvedbom se svakako istaknula i Jelena Đurić, koja je očarala otpjevavši zahtjevni ‘I put spell on you’.

Screenshot: RTL

U showu X Factor Adria završila je prva live emisija, u kojoj je svoje točke izvelo 12 kandidata. Od daljnjeg natjecanja se oprostila grupa koja je izvodila duhovne pjesme Infinitas. No isto tako u X Factor se odlukom produkcije vratilo četvero natjecatelja odnosno dvije grupe i dva pojedinca.

Izdvojeni članak

Nastup sjajne Đakovčanke u X Factoru pregledan preko pola milijuna puta

Riječ je o Adnanu i Tariku, zatim o bendu Highway Trio iz Podgorice, koji izvodi i autorske pjesme te smo ih prije mjesec dana predstavili u članku. Od pojedinaca se pak u natjecanje vraćaju Milan Bukilić te Boban Mojsovski.

Kako smo već napomenuli ovacije uz riječi magija, fantazija, čarolija dobila je ponovno mlada Đakovčanka Iva Ćurić, koja je sa svoja posljednja dva nastupa u potpunosti opravdala slabije izdanje u izlučnoj emisiji u kojoj se biralo najboljih šest za ostanak u X Factoru.

– Moji dojmovi su odlični i mislim da sam nakon onoga u bootcampu opravdala svoj ostanak u showu. Nadam se da su ljudi sada shvatili da sam se prepala u bootcampu i da jednostavno to nisam bila ja.

Jako sam sretna i uzbuđena i jedva čekam slijedeći nastup. Sinoć sam se osjećala super i stvarno želim zahvaliti svima koji su uz mene i koji me podržavaju, uz puno emocija kao i uvijek nam je rekla Iva Ćurić.

Jelena Đurić ponovno je uspjela svojim senzualnim nastupom svu pozornost žirija i publike privući na sebe, dok je sudbina vrlo neizvjesna bila zgodnom tercetu Anđeline, koje su se tek nakon ‘pjesme spasa’ provukle u daljnji tijek natjecanja.

Na ovom linku pogledajte sjajni nastup 17-godišnje Đakovčanke, koja je ‘Diamonds’ uspjela učiniti svojom i očarati sve prisutne.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap