Pretraga

Video: Mladi Rus izvodi vratolomije na zastrašujućim visinama

A- A+

Hobiji su aktivnosti koje radimo u slobodno vrijeme, radi opuštanja, odmora od posla, u društvu ili samostalno bez cilja da time nešto zaradimo. No, hobi koji ima ovaj mladi Rus, s umjetničkim imenom Mustang Wanted ostavlja bez daha i ne djeluje nimalo opuštajuće iz perpektive gledatelja. Naime on hoda po čeličnoj konstrukciji 150 metara visoke dizalice, a osim toga prelazi ju i držeći se samo rukama za željezne opruge, uz to radeći zgibove i druge vratolomije, opasne na ovoj visini.

Screenshot: You Tube

Postoje različiti hobiji poput skupljanja poštanskih markica, bavljenja sportom, sviranja glazbenih instrumenata do velikog drugih. No, ovaj kojim se bavi mladi Rus, pseudonima Mustang Wanted, vrlo je opasan. On hoda po čeličnoj konstrukciji građevinske dizalice visoke 150 metara, bez ikakvog sigurnosnog pojasa, a kao da to nije dovoljno, prelazi kran držeći se samo rukama za željezne opruge, pa čak i jednom rukom, što izgleda zastrašujuće.

Osim dizalica, ovaj mladić si postavlja i druge opasne izazove, poput hodanja po rubu vagona teretnog vlaka u pokretu, penjanja po zgradama, a radio je zgibove i na tornju visokom 260 metara.

Zanimljivo da je na dio video isječaka u kojima Mustang Wanted izvodi vratolomije, You Tube stavio sigurnosnu provjeru za maloljetnike. U videu pogledajte dio njegova repertoara, ali ga svakako ne pokušavajte kopirati.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap