Pretraga

Video: Ovo nikada nije smjelo doći u modu

A- A+

Svi smo se mi znali nasmijati kad bismo gledali fotografije svojih roditelja ili baka i djedova kad smo vidjeli kakve su stvari bile u modi. Uz garderobu, podsmjehe su izazivale i frizure, pogotovo kod muške populacije. Stoga pogledajte oblike frizura za jači spol koje su bile popularne u 60-im i 70-im godinama, a po današnjem mišljenju nikada nisu smjele biti u modi.

Foto: Screenshot YouTube

Iako se moda stalno vrti u krug, pa tako danas nosimo cipele kakve su naši roditelji nosili prije više desetljeća, postoji nekoliko trendova za koje smo uvjereni da se nikada više neće vratiti, niti su ikada trebali biti moderni.

Među tim trendovima svakako su pojedine muške frizure koje su bile popularne 60-ih i 70-ih godina, a danas izazivaju podsmjeh i zgražanje.

Istina, ukusi se razlikuju, no vjerujemo da nitko u današnje vrijeme ne bi htio imati ovakve ‘rukotvorine’ na svojoj glavi. Bilo je kritičnih trendova koje su slijedile i pripadnice ženskog spola, ali se ovaj put baziramo na frizure koje su bile u modi za jači spol iako bilo bi bolje da nikada nisu bile popularne.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap