Pretraga

[VIDEO] Sexy pjevačica s amputiranom nogom osvojila svijet novom pjesmom

A- A+

U jatu pjevačkih zvijezda, među kojima svaki dan nikne koja nova, vrlo teško je napraviti nešto posebno po čemu ćete se istaknuti. Nova pop zvijezda Viktoria Modesta ipak je uspjela postati specijalna pjevačica. Pokazala je da nikoga tjelesni nedostatak ne bi trebao poljuljati ili nagnati da odustane od svojih snova. Viktoria je s 20 godina odlučila amputirati nogu, a danas je zvijezda o kojoj bruje diljem svijeta. Pogledajte spot za njenu pjesmu ‘Prototype’ koju je u par dana pregledalo preko 1,7 milijuna korisnika YouTubea.

www.pinterest.com

Viktoria Modesta prva je pop umjetnica s amputiranom nogom, koju taj hendikep nije spriječio da postane planetarno popularna niti da se odrekne svoje ljubavi prema pjevanju.

Naime, ova latvijska pjevačica svojim novim spotom za pjesmu ‘Prototype‘ razbija predrasude te pokazuje da pojam sexy označava i više od uvriježenog mišljenja.

Mlada Latvijka rodila se s deformacijom noge te je 15 puta otišla pod nož ne bi li riješila problem s hodanjem. No u 20 godini odlučila je amputirati lijevu nogu kako bi si olakšala život. Od tada je prošlo šest godina i Viktoria je odlučila propjevati o svojim nesavršenostima.

Copy link
Powered by Social Snap