Pretraga

[VIDEO] Sve što ste ikada željeli znati o Potjeri, ali vam prije nije uspijevalo

A- A+

Veoma gledani kviz Potjera, koji se prema licenci britanskog ITV-a, kod nas prikazuje na HTV-u, nakon 500-njak snimljenih epizoda, napokon je prikazao ‘svoje ljude iz sjene’. Naime, gledatelji uz natjecatelje, mogu vidjeti tek lovce i Tarika Filipovića. No, u pripremi i snimanju Potjere, sudjeluje čitav tim ljudi.  

foto: PR

Mnogi ljubitelji ovog kviza, sigurno su se zapitali, tko sastavlja pitanja, tko poziva igrače u emisiju, kao i koja je razina uspješnosti lovaca u odnosu na natjecatelje. 

Izdvojeni članak

Ne propustite 500. izdanje Potjere: Donosimo najvažnije brojeve ovog kviza

HTV je objavio prilog, u kojem je prikazao što se događa iza kulisa Potjere. Usput su potvrdili da će se i od jeseni u istim terminima prikazivati ovaj kviz, koji je prema navodima s javnog televizijskog servisa, osvojio sve dobne skupine.

Od statističkih podataka navedenih i u prilogi, istaknimo kako je najveći iznos koji je iz Potjere odnio tim, 250.000 kuna, dok je najveći iznos kojeg je osvojio pojedinac, 135.000 kuna.

Spomenimo i da je odnedavno pokojni lovac Mirko Miočić, vlasnik dvaju rekorda u kvizu. Jedini je stigao 18 koraka prednosti u završnoj potjeri te je jedini lovac koji je imao 15 pobjeda u nizu.

Sve ostale zanimljivosti pogledajte u priloženom video klipu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap