Pretraga

Ne propustite 500. izdanje Potjere: Donosimo najvažnije brojeve ovog kviza

A- A+

Kviz Potjera, koji se u Hrvatskoj snima prema licenciji britanskog ITV-a, došao je do 500. izdanja. Točnije, sutra 9. svibnja u 21 sat, prikazat će se jubilarno izdanje vrlo gledanog kviza. Do sada se u Potjeri izredalo više od 2.000 natjecatelja.          

foto: HRT

Najveći pojedinačni iznos osvojio je Ivan Borković, o čemu smo vas blagovremeno izvijestili. Kada je pak riječ o najvećem ekipnom iznosu, osvojila su ga tri profesora, obranivši u završnoj potjeri 250.000 kuna, od čega je svakom od njih pripalo nešto više od 83.000 kuna.  

Izdvojeni članak

Osoba mjeseca: Profesor teologije i samohrani otac u Potjeri dao pa ispunio veliko obećanje

Student matematike Martin Brkić rekorder je po broju odgovorenih brzopoteznih pitanja. 

U svega 60 sekundi uspio je ponuditi 13 točnih odgovora, na što mu je lovac Dean Kotiga dao najveću višu ponudu od 182.500 kuna.

Ipak Martin je išao na srednju ponudu te je zajedno sa suigračem Antom obranio 63.000 kuna u završnoj potjeri.

Koliki interes vlada za kviz Potjera, svjedoči i podatak da se od listopada 2013. do svibnja 2017. više od 30.000 ljudi prijavilo za sudjelovanje.

Premda nemamo precizne podatke, sa sigurnošću možemo reći da je lovac s najmanje poraza u prosjeku, Krešimir Sučević Međeral. On je od kraja ožujka prošle godine, na lovčevu stolcu zamijenio Mirka Miočića te je prvi poraz ubilježio gotovo dva mjeseca poslije. Na izvrsnom omjeru pobjeda i poraza, nastavio je nastupati i do ove jubilarne epizode.

foto: HRT

Izdvojeni članak

Hladan kao špricer: 18-godišnjak ‘prebio’ Kotigu za 100.000 kn u Potjeri

Za 500. izdanje Potjere najavljena su velika natjecateljska iznenađenja, a svakako napominjemo i bitnu okolnost da neće biti prikazana u standardnom terminu, nego u 21 sat!    

Ukoliko ste i vi među osobama koje se vole okušati u kviz natjecanjima ili se planirate prijaviti na Potjeru, na sljedećim linkovima riješite pitanja iz rekordnih Potjera te jedan koja je za srednja.hr napravila lovkinja Morana Zibar.


Riješite pitanja iz Potjere u kojoj je osvojeno rekordnih 250 tisuća kuna

Odgovorite na brzopotezna pitanja iz rekordne epizode Potjere!

[KVIZ MAHERICA] ‘Opaka’ lovkinja iz Potjere Morana Zibar sastavila je kviz za vas

Ne propustite 500. izdanje Potjere: Donosimo najvažnije brojeve ovog kviza
Share via
Copy link
Powered by Social Snap