Tram 11 ludnica zahvatila Zagreb: Dom sportova rasprodan pola godine prije koncerta

Nakon samo 18 dana grupa Tram 11 rasprodala je kompletan kapacitet Male dvorane Doma sportova te će se njihov koncert definitivno seliti u Veliku dvoranu. Možda to i ne bi bilo toliko čudno, da se koncert ne održava za više od 200 dana, na simboličan datum – 11. 11.

Očito su se Zagrepčani i fanovi dvojca Tram 11 iz drugih gradova zaželjeli pionira hrvatske hip hop scene, koji su tijekom devedesetih, na mala vrata progurali rap muziku na mainstream scenu. 

Nevjerojatno! Povratnički koncert dvojca Tram 11 nakon 14 godina pauze

– Naravno, nastave li se ulaznice prodavati jednakom brzinom za očekivati je da će i Velika dvorana biti rasprodana. Međutim, ako se to dogodi koncert se, po izričitoj želji benda, neće seliti u veći prostor, poručuju organizatori koncerta.

Kada je objavljena najava koncert, u redakciji portala srednja.hr smo opravdano posumnjali u njenu istinitost, budući da se radilo o prvom aprilu. Međutim, čini se da će se ozbiljna prvoaprilska šala, pretvoriti u prvorazredni glazbeni događaj.

– Fanovi benda javljaju se doslovce sa svih kontinenata, a ulaznice se prodaju koliko u Hrvatskoj toliko i van granica naše države. Na noge se diglo nekoliko generacija Tram 11 obožavatelja, od onih koji su uz njih rasli do onih koji ih nikad nisu imali prilike vidjeti uživo, a nije izostala niti reakcija različitih neglazbenih supkultura na koje je muzika benda ostavila ogroman trag, u svome priopćenju opisuju iz LAA-a, odnosno agencije koja je organizator koncerta.

Inače ulaznice stoje 80 kuna, a ako ih ostane na dan koncerta će koštati 100 kuna.

Odgovori