[VIDEO] Sve popularniji muzičar Marin Jurić – Čivro objavio prvu autorsku pjesmu

Natjecatelji iz muzičkih talent show emisija često ispare sa scene, brže nego što su dospjeli na nju. No, virovitički rocker Marin Jurić – Čivro, polako, ali sigurno gradi svoj glazbeni put pa je tako izbacio svoj treći singl naziva ‘Pjesma za tebe’. To mu je ujedno prva pjesma, za koju je sam napisao tekst i glazbu.

Odmah prvim singlom ‘Dobro jutro svima’, virovitički rocker i finalist prve sezone The Voicea Marin Jurić, najavio je kako na glazbenoj sceni nema namjeru biti slučajni prolaznik.

[INTERVJU] Marin Jurić Čivro otkriva što je slušao kad je imao 16 te padaju li cure na muzikaše

Slušatelji i brojni Čivrini fanovi su se odmah zakvačili na taj njegov prvi singl, o čemu svjedoči podatak da se skladba našla među najpopularnijih 20 u 2015., na godišnjoj ljestvici ‘Domaćica’, koju prema glasovima publike objavljuje MTV.

U sljedećem koraku, ponovno je zabilježio napredak singlom ‘Zašto još volim te’, koji je snimio zajedno s crikveničkim rockericama Luminize.

Ta je pjesma dosegnula same vrhove hrvatskih radijskih top ljestvica, a da se dobrano raširila i među internetskom publikom, dokazuje činjenica da je skupila gotovo milijun i sto tisuća pogleda na YouTubeu.

I sada dolazimo do treće Čivrine pjesme, koju je upravo izbacio. Kao što smo prethodno spomenuli, autor teksta i glazbe je upravo Marin, a prvi komentari fanova koji su ju preslušali su izvrsni.

– Ovo je nešto najdivnije što sam čula u zadnjih nekoliko godina. To je umjetnost, kaže jedna djevojka u komentaru ispod spota na YouTubeu.

‘Pjesma za tebe’ je ispod pa provjerite hoće li i vas zadiviti u istoj mjeri.

Odgovori