Tko bi u KSET na Psihomodo Pop? Imamo dvije ulaznice za vas

Psihomodo Pop vraća se u KSET prvi put nakon 2009. godine! U sklopu KSET-ovog 40. rođendana održat će koncert u subotu, 12. ožujka. Nagrađujemo vas s dvije propusnice za koncert, a sve što morate učiniti je odgovoriti na nagradno pitanje.

Prvi puta su u KSET-u nastupili davne 1988. godine neposredno pred izlazak prvog albuma „Godina Zmaja“. Nedavno su proslavili 30 godina djelovanja tijekom kojeg su izdali devet studijskih albuma, a s posljednjim pod nazivom ‘Čiribu Čiriba’ osvojili i mnoga priznanja, među njima i Porina za album godine.

[Obavezno štivo] Davor Gobac preporučio 5 knjiga za mlade

O njihovom glazbenom izričaju ne mora se puno filozofirati: rokenrol za sve generacije. Publika će imati prilike doživjeti velike hitove poput Frida, Donna, Pinokio, Kad sam imao 16, Natrag u garažu, Ja volim samo sebe i mnoge druge u nešto intimnijoj atmosferi KSET-a.

Vrata kluba se otvaraju u 20:00. Karte u pretprodaji koštaju 100 kuna, a na dan koncerta koštat će 120 kuna. Broj karata je ograničen, stoga požurite s kupnjom.

No ulaznice možete osvojiti i odgovorom na pitanje:

Koji je nadimak gitarista grupe Psihomodo pop?

Svoj odgovor s imenom i prezimenom, pošaljite na nagradna@srednja.hr, a dva najsretnija osvojit će po jednu propusnicu za koncert.

Napomena za kraj: Sa sobom je potrebno imati i člansku iskaznicu KSET-a. Možete ju nabaviti na ulazu (5 kuna) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kuna).

Odgovori