[VIDEO] Najbrojniji Mannequin Challenge u Hrvatskoj izveden na maturalnoj zabavi splitske škole

Iako Mannequin challenge nije dosegao popularnost Harlem Shakea ili Ice Bucket izazova, ipak nije zaobišao hrvatski puk. Štoviše, najbrojniji je izveden tek prije dva dana na maturalnoj zabavi Ekonomske-birotehničke škole Split.

Screenshot: Facebook

Ako vam je slučajno promaklo što je Mannequin challenge, to je zapravo izazov koji podrazumijeva da barem nekoliko (ili stotine/tisuće) sudionika odglumi ‘lutke u izlogu’, odnosno scenarij kao da su zaustavljeni u vremenu i prostoru. Uz to je poželjno da se tijekom snimanja u pozadini čuje i pjesma Black Beetles hip hop dvojca Rae Sremmurd. 

Naj profesor: Jozu iz Mioca svi vole, a zna i zaplesati 'Harlem Shake'

Upravo takvu scenu, s navedenom pjesmom u pozadini, izveli su na svojoj maturalnoj zabavi maturanti Ekonomske-birotehničke škole Split, ali i članovi benda koji je nastupao te fotografi.

Nije im bilo jednostavno budući da su neki u trenutku ‘zamrzavanja’ bili na koljenima, drugi u vlakiću, a treći na ramenima svojih kolega.

Njihov zabavni pokušaj bio je zbilja uspješan o čemu svjedoči i gotovo 12.000 pogleda na video klipu koji ovaj Mannequin challenge prikazuje.

Odgovori