Najopasniji lovac Sučević-Međeral poražen u prvom nastupu nove sezone Potjere

Kvizaški velemajstor Krešimir Sučević ‘stradao’ je već u prvom nastupu nove sezone Potjere. Preciznije svladao ga je dvojac, koji su činili Alexander, odnosno 20-godišnji student arheologije iz Zagreba te Domagoj, 47-godišnji privatni poduzetnik iz Splita.

Iako su završnu potjeru spomenuti natjecatelji okončali sa svega 13 koraka ispred lovca, uspjeli su ih obraniti i osvojiti 56 tisuća kuna, koje su prikupili u okršaju na ploči. 

[INTERVJU] O svemu i svačemu s nepobjedivim lovcem iz Potjere Krešimirom Sučevićem-Međeralom

Naime, Sučević-Međeral je imao čak šest pogrešaka ili neodgovorenih pitanja u završnoj potjeri, a budući da su ga natjecatelji uspjeli četiri puta vratiti korak unatrag, stekli su za lovca nedostižni kapital.

Osobito se u igri istaknuo 20-godišnji student arheologije Alexander, koji je prvo u brzopoteznoj igri odgovorio na devet pitanja te ih obranio u duelu na ploči, a onda u završnoj potjeri kapetanski predvodio dvočlani tim u pohodu na 56 tisuća kuna.

Inače u prošloj sezoni, koju doduše Krešimir nije igrao otpočetka, zabilježio je samo jedan poraz u više od 15 nastupa. Sada je izgubio već u prvom ‘dvoboju’ pa nam ostaje vidjeti hoće li i u novoj sezoni zadržati status ‘lovca kojeg nitko ne želi imati na suprotnoj strani’.

Odgovori