Odgovori na nagradno pitanje i osvoji 2 ulaznice za koncert Silentea u Domu sportova

Samo tri godine je prošlo od debitantskog singla ‘Terce na tišinu’, a mladi dubrovački bend Silente već se ‘usudio’ održati samostalni koncert u Domu sportova. Točnije održat će ga 20. veljače, a mi za vas imamo dva puta po dvije ulaznice. Za njih trebate odgovoriti na nagradno pitanje te u nekoliko redaka objasniti zašto baš vi zaslužujete dobiti ulaznicu za najvažniji koncert u karijeri ovog sjajnog benda.

Foto: Dario Bandur

Veljača je doba godine kojeg grupa Silente pamti po posebnom datumu, ali i drugi mjesec 2016. ostat će upisan u povijest benda kao vrijeme dosad najvećih izazova i uspjeha.

[INTERVJU] Sančo iz Silentea: 'Furamo svoju priču i ne lažemo'

Dvanaestog dana veljače 2013. službeno je objavljen singl “Terca na tišinu”, debitantska pjesma tada još nepoznatog benda iz Dubrovnika. Originalna vokalna međuigra i fascinantan autorski rukopis u trenu su ih izgurali u prvi plan, napravivši u rekordno kratkom vremenu ono za što inače trebaju godine.

Tri sezone kasnije ta “Terca” je jedan od najvećih domaćih hitova posljednjeg desetljeća s više od 4 milijuna pregleda na You Tubeu, a njezini vlasnici, što je puno važnije, stoje pred najvećim samostalnim koncertom svoje karijere.

U povijesti domaće pop rock glazbe dosad nismo imali primjer tako strelovitog uspjeha. Međutim, prije nego uđu u Malu dvoranu zagrebačkog Doma sportova Silente će, u veljači, odsvirati čak pet koncerata.

[VIDEO] Silente razgalio studenticu u domu na Savi

Prvi je bio na rasporedu u subotu 6. veljače kad su svirali pred krcatim zadarskim Maraschino barom.

Ozbiljna količina kilometara i tri sasvim posebna nastupa pred njima su sljedeći vikend. Kazališno koncertna dvorana Ivana Brlić Mažuranić u Slavonskom Brodu dočekat će ih u petak, 12. veljače. Koncert je službeno raspodan još sredinom prošlog tjedna što je rezultat koji se ne pamti godinama u ovoj odličnoj dvorani sa 600 mjesta.

Dan kasnije bend će po prvi put nastupiti u delničkom Domu sportova da bi na Valentinovo napravili još 500-njak kilometara do Beograda. “Double-date” s grupom Ničim izazvan dogodit će se u Mikser Houseu, jednom od omiljenih beogradskih koncertnih prostora.

Unatoč činjenici da prvi put gostuju u Srbiji odmah po objavi na Facebooku se javilo dosta fanova iz susjedne države koji su se slikali s kupljenim ulaznicama i najavili dolazak i iz drugih gradova osim Beograda. Čehaj Fest iz Nedelišća na rasporedu je u petak, 19. veljače kada će grupa podjeliti stage s Dječacima i Zabranjenim pušenjem.

[VIDEO] Pjesma finalista The Voicea osvojila srca publike i vrhove top ljestvica

Najveći i najvažniji koncert njihove dosadašnje karijere na rasporedu je u subotu, 20. veljače, čime će se savršeno zaokružiti toliko važna veljača u životu Silentea. Koncert u Domu sportova trajat će dva sata, a bendu će se u jednom trenu na pozornici pridružiti pobjednici akcije ‘Ti & Silente’.

Za vas imamo dva puta po dvije ulaznice, za ovaj veliki koncert dubrovačkog benda koji reda hit za hitom. Vaše je da na nagradna@srednja.hr. pošaljete odgovor na pitanje – koja su dva člana benda Silente u krvnom srodstvu odnosno kako su rodbinski povezani?

Uz odgovor nam u par rečenica napišite zašto baš vi zaslužujete dobiti dvije ulaznice za koncert Silentea u Domu sportova. Dvije osobe s najoriginalnijim razlozima te točnim odgovorom na pitanje, osvajaju po dvije ulaznice!

Odgovori