Pretraga

Evo gdje se sve održavaju brucošijade u sljedećih deset dana

A- A+

Svaki početak akademske godine obilježavaju i brojne brucošijade koje se organiziraju za studente diljem Hrvatske. Saznajte gdje i kada možete otići na dobar tulum pa upoznati svoje nove ili stare kolege te se dobro zabaviti prije nego li vas stisnu obaveze na fakultetu.

foto: Ivan Božić| red za ulazak na Brucošijadu FER-a

Popularne brucošijade idealno su mjesto za dobru studentsku zabavu. Kraj listopada i početak studenog nudi brojne tulume na fakultetima i klubovima pa provjerite gdje se sve možete rasplesati s novim i starim kolegama.

Zajednički tulum Prometa i Učitelja

Ako nemate neki bolji plan već danas možete otići na zajedničku brucošijadu Prometa i Učiteljskog fakulteta, koja će u klubu Roko početi večeras u 22 h.

Za najluđi provod pobrinut će se Tamburaški sastav Ni 5 Ni 6, a upad je 20 kuna.

Službena brucošijada Ekonomskog fakulteta

Brucošijada Ekonomista, koju je pripremila Hrvatska studentska organizacija, počet će 30. listopada u 23 h.

Za upad od 30 kuna možete se u klubu Moon rasplesati uz dva DJ-a. Zvučnu kulisu na višu razinu će podignuti i violinistica glazbene akademije Avy, koja će house glazbi dati poseban zvuk uz pomoć svoje električne violine.

Izdvojeni članak

Provjerite gdje se sve održavaju brucošijade u narednih deset dana

Studenti u Rijeci mogu na Halloween Prometnog fakulteta

Nakon par tjedana lagane nastave riječki studenti su odlučili pokazati svojim brucošima kako se partija na Pomorskom fakultet u Rijeci.

Modesto bar u petak će od 22 h ugostiti sve pomorce i njihove prijatelje koji se usude zabaviti uz promotivne cijene i Dj-a Aladina.

Studentski zbog HKS poziva na brucošijadu u VIP

Studentski zbor Hrvatskog katoličkog sveučilišta organizira tradicionalnu Brucošijadu.

Kako bi izrazili dobrodošlicu novim kolegama, pozivaju sve studente i prijatelje Sveučilišta da dođu na najbolji tulum u gradu, koji će se održati 4. stuenog u VIP-u, a cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 20 kuna.

Brucošijada Grafičkog i Tekstilno-tehnološkog fakulteta

Studentski zborovi GRFa i TTFa vas pozivaju na zajedničku Brucošijadu u Roku, koja će se održati u srijedu 4. studenog u legendarnom Roku. 

Očekuje vas odlična glazba, super društvo, upoznavanje sa novim i starim studentima te akcijske cijene pića, a i upad je besplatan pa je malo izlika zbog kojih se ne bi uputili prema Savi.

Doktori i Građevinci tulumare 5. studenog

Kao znak dobrodošlice za nove studente brucošijada Medicinskog fakulteta u Rijeci održat će se u četvrtak 5. studenog  u Karolina baru.

Isti dan tulum je i u Osijeku, gdje Studentski zbor Građevinskog fakulteta u klubu Rockatiki priprema party s promotivnim cijenama, ludom atmosferom i živom glazbom, a ulaz je besplatan.

Izdvojeni članak

Fotogalerija: Na rasprodanoj Brucošijadi FER-a četiri tisuće mladih

Legendarna brucošijada FER-a

FER-ovci i ove godine priređuju spektakl za svoje brucoše, ali i sve ostale studente Sveučilišta u Zagrebu. Kao i svake godine, na fakultetu i u KSETU očekuju vas brojni izvođači pa će samo na glavnoj pozornici nastupiti Edo Maajka, Brkovi i Kiša Metaka.

Kao i prijašnjih godina, posjetitelje na Brucošijadi očekuju i projekcije filmova u kinu te nezaboravni inozemni i domaći hitovi na KSET Caffeu.

Nakon rasprodanog prvog kontingenta ulaznica, od 23. listopada u prodaji su nove ulaznice po cijeni od 60 kuna koje je moguće kupiti u KSET-u, glazbenoj knjižari Rockmark i Studentskom Centru Zagreb. Prvih 500 kupaca koji svoju ulaznicu kupe u KSET-u, na poklon dobivaju umak Volim ljuto.

Cijena ulaznica na dan Brucošijade iznosit će 75 kuna.

Brucoši FER-a svoje ulaznice mogu nabaviti po cijeni od 35 kuna, isključivo u KSET-u, uz predočenje e-indeksa.

Copy link
Powered by Social Snap