Pretraga

Otvoren studentski servis u još jednom hrvatskom gradu

A- A+

Studenti koji pohađaju neku od sastavnica Veleučilišta Velika Gorica, kao i oni koji su u ovom gradu nastanjeni, a studiraju pri Sveučilištu u Zagrebu, mogu od sada administrativne poslove poput podizanja i predaje ugovora, vršiti u novom studentskom servisu u Velikoj Gorici. On se nalazi u uredu prizemlja glavne zgrade Veleučilišta, a djelovat će kao ispostava zagrebačkog SC-a. Tako će minimalno 1 500 studenata moći koristiti servis na kudikamo bližoj lokaciji.

U prizemlju glavne zgrade velikogoričkog Veleučilišta otvorena je ispostava SC-a Zagreb, koja će raditi svakodnevno od 7 i 30 do 15 i 30, pišu Kronike Velike Gorice. Novootvoreni servis zasigurno će olakšati život studentima koji pohađaju neku od sastavnica Veleučilišta Velika Gorica, kao i onima koji žive u ovom gradu, a studiraju u Zagrebu.

Izdvojeni članak

Hrvatska dobiva osmo javno sveučilište

– Našim studentima na Veleučilištu je to jako dobra prilika jer više ne moraju odlaziti u Zagreb po ugovore i u svom gradu mogu doznati koji su potencijalni poslodavci, rekao je za spomenuti izvor predsjednik Studentskog zbora velikogoričkog Veleučilišta, Mihael Đevenica.

Dakle studenti će moći doznati informacije o mogućnostima zapošljavanja, ali i poslodavci koji za rad trebaju studente.

Do same ideje o otvaranju poslovnice je došlo jer je u zagrebačkom SC-u uočen veliki broj korisnika iz Velike Gorice. S druge strane pri Veleučilištu u ovom gradu studira više od 1 500 studenata, kojima će definitivno biti zgodnije birokraciju s radom preko servisa rješavati u Gorici.

Iz zagrebačkog SC-a su izrazili spremnost i za otvaranje menze u Velikoj Gorici. No dekan Veleučilišta Ivan Toth napominje kako za to treba pronaći odgovarajući prostor.

– Ako ne prije, onda će menza biti otvorena u novoj zgradi Veleučilišta, a ja vjerujem kako će to biti gotovo kroz iduće dvije godine. Ako ne, mislim da ćemo uz pomoć Grada pronaći adekvatan prostor, možda malo dislocirani, zaključio je za Kronike Velike Gorice Ivan Toth.

Otvoren studentski servis u još jednom hrvatskom gradu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap