Pretraga

Želite dobro plaćen posao nakon faksa? Studentski klub u kojem ćete steći znanje za takav traži članove

A- A+

Financijski klub je studentska udruga koja djeluje na području financija te okuplja najbolje zagrebačke studente s ciljem edukacije i profesionalnog napretka, kako članova tako i zajednice. Osnovana 2005. godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a od početka nižu uspjehe brojnim projektima, radionicama i konferencijama. Ovih dana pozvali su zainteresirane studente da se pridruže Klubu.

Foto: Marko Matijević | srednja.hr

Jednoga dana željeli biste dobro plaćen posao investitora, analitičara ili portfolio menadžera? Kako biste bili privlačni budućem poslodavcu u tom području, najprije morate steći znanje i vještine, a prije svega i stvoriti razumijevanje prema najvažnijim domaćim i svjetskim ekonomskim pokazateljima.

To je moguće već u studentskim danima jer Financijski klub, studentska udruga koja djeluje na području financija, traži nove članove za više svojih skupina. Neke od tema kojima ćete se baviti i kroz koje ćete stjecati znanje i iskustvo su proučavanje visine plaća i poreza, državne birokracije i korupcije, analizirat ćete poduzeća i industrije te, između ostaloga, sudjelovati u provedbi projekata poput natjecanja u tradingu i konferencija s gostima koji su vodeći stručnjaci iz poslovnog svijeta.

– Postani član Financijskog kluba u kojem ćeš moći raditi sve navedeno! Tražimo vrijedne dodatke svim skupinama o kojima možeš najviše saznati na poveznici. Ako te zanima područje interesa bilo koje skupine i vidiš se kao pojačanje koje će omogućiti klubu da se razvija i raste, pridruži nam se i stekni iskustva i znanja do kojih ćeš na fakultetu teško doći, poručuju iz Financijskog kluba.

Prijave se šalju mailom do 14. listopada na adresu [email protected]. U prijavi je potrebno navesti odabir primarne i sekundarne skupine kojima se želite priključiti te priložiti svoj CV i motivacijsko pismo. Nakon toga je potrebno pričekati povratni mail iz Financijskog kluba te pratiti daljnje upute. Prijaviti se mogu studenti s bilo kojeg fakulteta, a više o aktivnostima Financijskog kluba možete doznati na Facebooku i Instagramu.

Copy link
Powered by Social Snap