Pretraga

Fotogalerija: Prva humanitarna aukcija ilustracija u Hrvatskoj

A- A+

U Kući Europe 21. studenoga u 19 sati održat će se Prva humanitarna aukcija ilustracija u Hrvatskoj. Na aukciji će biti ponuđene ilustracije najuglednijih hrvatskih autora za akciju ‘Za osmijeh djeteta u bolnici’.

Prva humanitarna aukcija ilustracija u Hrvatskojodržat će se 21. studenog u Kući Europe pod pokroviteljstvom predsjednika RH Ive Josipovića. U 19 sati tako će se moći kupiti ilustracije 20 najpoznatijih hrvatskih ilustratora i likovnih umjetnika nagrađivanih u zemlji i svijetu, a za akciju‘Za osmijeh djeteta u bolnici’.

Najpoznatiji hrvatski ilustratori i likovnih umjetnici su za ovu svrhu donirali 41 ilustraciju (I. Antolčić, Z. Bašić, M. Ćeran, I. Guljašević, M. Hajdinjak, B. Hollingsworth, M. Jelić, D. Jerabek, D. Kolanović, D. Kukić, Ž. Mezić, Ž. Prstec, S. Puntarić, V. V. Radoičić, S. Rešček Ramljak, T. Tomić, T. Torjanac, I. Vitez, P. Vončina i T. Zlatić).

Kupnjom vrhunskih, maštovitih i originalnih likovnih radova omogućit ćete opremanje igraonica, škola i prostora za boravak djece i roditelja te edukaciju bolničkog osoblja i volontera na dječjim odjelima u bolnicama u Hrvatskoj. Akcija ‘Za osmijeh djeteta u bolnici’ promiče i primjenjuje suvremena načela humanizacije bolničkog liječenja djece. Na aukciji ilustracija bit će prisutan predsjednik RH i pokrovitelj humanitarne akcije Ivo Josipović, a program će voditi TV-voditelj i spiker Oliver Mlakar.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap