Pretraga

Mate Rimac uvršten među najbolje mlade poduzetnike Europe

Mladi poduzetnik Mate Rimac dobio je još jedno laskavo priznanje, točnije našao se u vrlo odabranom društvu. Naime, europsko izdanje uglednog poslovnog američkog časopisa Forbes, uvrstilo je tvorca Concept Onea i nekoliko drugih brendova i softvera automobilske inudstrije, među 30 najboljih poduzetnika Starog kontinenta. 

Mate Rimac/ foto: Ivan Božić|srednja.hr

Uvjet za dospijeće na listu bio je da je poduzetnik mlađi od 30 godina, a obzirom da je Rimcu tek 28 godina, pronašao je mjesto u zbilja odabranom društvu, redom poduzetnika nove generacije, koja će sigurno činiti poslovni zaokret u mnogim aspektima.  

U kratkom opisu Rimčevih postignuća Forbes navodi kako Mate stremi stvaranju kompanije coolerskije od Tesla Motorsa, unutar koje izrađuje automobile koji su ne samo energetski učinkoviti te u skladu s ekološkim principima, nego i brzi te uzbudljivi.

Navode i kako se uz to Rimac bavi izradom bicikala.  

Također su u opisu lika i djela 28-godišnjeg hrvatskog poduzetnika na Forbesu napisali kako je s radom počeo u garaži te da je njegova tehnologija do sada osvojila mnoštvo nagrada i priznanje za izvrsnost.

Na kraju pogledajte i video utrke objavljene prije nekoliko dana, a u kojoj se sučeljavaju spomenuti Rimac Concept One te Bugatti Veyron.

Što mislite tko je pobijedio u utrci jednog od najbržih automobila na benzinski pogon te vjerojatno najbržeg automobila na električni pogon?  

Mate Rimac uvršten među najbolje mlade poduzetnike Europe
Share via
Copy link
Powered by Social Snap