Pretraga

Na tržištu se pojavili ‘Netflix and Chill’ kondomi

A- A+

Popularna ‘šifra’ za intimno druženje ‘Netflix and Chill’ dobila kondome sa svojim imenom. Poziv na  ‘Netflix and Chill’ u posljednje se vrijeme ustoličila kao univezalna šifra za seks među mladima. Ako ste ikada pozvali curu ili dečka doma na sve osim gledanje filma, sada imate i prigodnu zaštitu.

netflixandchillcondoms.com

Izdvojeni članak

Umjesto parkirne kazne ostavio mu je kondom

Vjerojatno se mnogima od vas dogodilo da curu ili dečka pozovete kod sebe doma na tihu večer uz film ili seriju. I vjerojatno za mnoge od vas gledanje filma ili serije bila je sekundarna aktivnost te večeri. Jer svi znamo što to podrazumijeva.

U kulturi mladih u SAD-u, a preko interneta, i ostatku svijeta šifra za takve večeri postalo je ime poznate stranice za streamanje videa, Netflix.

I dok Netflix osim što putem svojih stranica pruža mogućnost gledanja nebrojenih serija i filmova i producira neke od najboljih među njima poput ‘House of Cards’ ili ‘Lylilihammer’, za brojne mlade poziv na večer u Netflix and chill ima značenje koje nema puno veze s gledanjem ičega.

Sada za takvih večeri možete koristiti i prigodnu zaštitu, kondome imena ‘Netflix and Chill’.  Za ovu duhovitu ideju odgovoran je Kori Williams dvadesetsedmogodišnji je poduzetnik koji do sada na tržište izbacio brojne proizvode povezane s pop kulturom.

Najpopularnije izlika da doma pozovete curu ili dečka tako je dobila i doslovnije značenje.

Na tržištu se pojavili ‘Netflix and Chill’ kondomi
Share via
Copy link
Powered by Social Snap