Pretraga

Na Zrću do smrti pretučen profesor tjelesnog odgoja iz Zagreba

A- A+

Na poznatoj paškoj plaži Zrće u utorak je pronađen brutalno pretučeni profesor tjelesnog odgoja iz Zagreba. Naime, 62-godišnjeg Marijana Vukelića prebile su nepoznate osobe, nakon čega je preminuo i pokopan u rodnom selu.

Foto: Facebook

Svega nekoliko sati nakon što je stigao na Pag, profesor tjelesnog odgoja Marijan Vukelić u blizini poznate plaže Zrće brutalno je pretučen. Napadnuti 62-godišnjak pronađen je u utorak, a sahranjen u petak popodne, piše Slobodna Dalmacija.

Izdvojeni članak

Nasilje policije nad mladićima u Metkoviću: Brutalno ih tukli, tvrde s razlogom

Živio na granici siromaštva

– Upravo sam doznao da je Marijan taj ubijeni profesor i ostao u šoku. Bio je predivan čovjek, doista dobričina. Tko bi mu to mogao napraviti, ne znam, vjerojatno neki gadni kriminalci, a moralo ih je biti više, inače bi se znao obraniti, jer je imao crni pojas u taekwondou, izjavio je Milan Sigurnjak, bivši načelnik općine Perušić za Slobodnu Dalmaciju.

Dodao je kako je preminuli profesor živio vrlo skromno te često na granici sa siromaštvom budući da je često bio bez radnog mjesta.

Izdvojeni članak

Jedna osoba ubijena u srednjoškolskoj pucnjavi

Udarci zadobiveni tupim predmetom

Podsjećamo, profesor tjelesnog odgoja pronađen je smrskane glave, a napadači su još uvijek nepoznati. Teške ozlijede upućuju na udarce tupim predmetom, ali je potvrđeno da nije bio opljačkan. Tijelo 62-godišnjaka je pronađeno je na plaži Katarelac između klubova Pepermint i Noa, no točan uzrok smrti još je nepoznat.

Tragično preminuli Vukelić pokopan je u rodnom selu Donjem Kosinju, odakle je prije gotovo 45 godina potišao u Zagreb na studij te tamo ostao živjeti.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap