Pretraga

Ova 13-godišnjakinja pročita 300 knjiga godišnje

A- A+

Neveah Mosher iz Bronxa pročitala je više knjiga u 2012. godini, nego što pojedini učenici pročitaju u cijelom životnom razdoblju rezerviranom za obrazovanje. Naime, ova je 13-godišnjakinja u prošloj godini pročitala 300 knjiga, a ostvarenjem snova smatra upisivanje fakulteta.

Dok neki učenci imaju problema sa školskim lektirama te ih odbijaju čitati, 13-godišnja Neveah Mosher iz Bronxa u godinu dana pročita više knjiga nego što pojednici u cijelom obrazovnom razdoblju svog života, prenosi HooplaHa.com.

Izdvojeni članak

Mia iz Zagreba pročitala je 145 knjiga prošle godine

Neveah je u 2012. godini pročitala čak 300 knjiga, a taj si je cilj postavila jer želi postati prva u svojoj obitelji koja će završiti fakultet. – Najvažnija stvar koju moram napraviti kako bi ostvarila svoje snove jest upisati studij, izjavila je 13-godišnjakinja za HooplaHa.com

Nadodala je kako smo bez obrazovanja nitko, a zbog toga sudjeluje u izvanastavnom programu City Yeara, neprofitne organizacije čiji je fokus upravo obrazovanje.

Djevojčica smatra kako je čitanje nešto najljepše što čovjek može doživjeti jer kad čitamo, gledamo drugi svijet i to kroz tuđe oči.

Ova 13-godišnjakinja pročita 300 knjiga godišnje
Share via
Copy link
Powered by Social Snap