Pretraga

Profesor iz Medicinske škole Osijek uhićen zbog optužbe da je grlio i ljubio učenicu

A- A+

Srednja medicinska škola u Osijeku prijavila je policiji profesora koji se neprimjereno ponašao prema učenici iz nižeg razreda. Priveden je zbog sumnje da je 9. svibnja u učionici za vrijeme nastave počeo grliti i ljubiti jednu učenicu. Po školi kruže priče kako je profesor redovno znao milovati i dodirivati cure za vrijeme usmenog ispitivanja po raznim dijelovima tijela, a kako se bavi fotografijom, neke je djevojke čak tražio i da ih fotografira. Ravnateljica Nada Prlić je potvrdila incident, a ostali profesori su u nevjerici.

ss-medicinska-os.skole.hr

Prije manje od pola godine skandal je potresao Srednju školu fra Andrije Kačića Miošića u Makarskoj kada se doznalo da je 53-godišnji profesor imao seksualni odnos s maloljetnim učenikom. Profesor koji je priznao krivnju sada je na slobodi, no ravnatelj škole ga je suspendirao. Sličan slučaj ovih dana potresa i Srednju medicinsku školu u Osijeku. Naime, vodstvo škole je prijavilo profesora koji se navodno neprimjereno ponašao prema učenici nižeg razreda.

Izdvojeni članak

Skandal u Makarskoj: Uhićen profesor zbog sumnje da je stupio u seksualni odnos s učenikom

Poznat po dodirivanju učenica

– Znao je cure pomilovati po kosi, trbuhu ili rukama dok odgovaraju gradivo ili, slučajno, po stražnjici. Neugodno je to, ali bilo im je glupo prijaviti, ipak je on profesor pa su mislili kako im neće povjerovati, priča je koja kruži po školi, prenosi Večernji list.

Kap koja je prelila čašu dogodila se 9. svibnja kad je, navodno, učenicu profesor na nastavi počeo grliti i ljubiti. Među učenicima se priča kako se spomenuti profesor volio slučajno ‘očešati’ o djevojke, a budući da se bavio fotografijom neke je čak i molio da ih fotografira.

Izdvojeni članak

Učiteljica uhićena zbog spolnog odnosa s maloljetnim učenikom

Ostali profesori u nevjerici

– Trenutno možemo samo potvrditi da se incident dogodio te da smo postupili u skladu s protokolom Vlade Republike Hrvatske, izjavila je ravanteljica Nada Prlić za Glas Slavonije. Policija je profesora uhitila prije tjedan dana te je za njegov posao već pronađena zamjena. Iz osječke policije su potvrdili kako je istraga u tijeku te su već ispitali nekoliko učenica iz Srednje medicinske škole.

Ostali profesori koji predaju u spomenutoj školi i poznaju optuženog nastavnik šokirani su situacijom kao i samom prijavom. Mnogi su izjavili kako ne vjeruju da je dirao učenice, no da policija treba istražiti cijeli slučaj kako bi se profesor ili kazneno prijavio ili oslobodio sumnje.

Profesor iz Medicinske škole Osijek uhićen zbog optužbe da je grlio i ljubio učenicu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap