Pretraga

U prometnoj nesreći poginula 18-godišnjakinja: Autom upravljao drugi 18-godišnjak, više ozlijeđenih

A- A+

Ovu subotu nešto prije ponoći između mjesta Požega i Mihaljevci 18-godišnjak koji je upravljao automobilom prouzročio je prometnu nesreću u kojoj je smrtno stradala druga 18-godišnjakinja. Lakše je ozlijeđen i vozač te dvoje putnika. Prilikom nesreće došlo je i do sudara s drugim automobilom, no njegovi putnici isto su lakše ozlijeđeni.

policija, policijski automobil

Policija | foto: Unsplash

U strašnoj prometnoj nesreći ove subote između mjesta Požega i Mihaljevci poginula je 18-godišnjakinja. Kako je izvijestila Policijska uprava požeško-slavonska, preminula je od posljedica ozljeda u vozilu hitne pomoći. Autom požeških registracija upravljao je 18-godišnji vozač. Dolaskom do zavoja zbog neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom, sletio na travnatu bankinu i tada se vratio na kolnik te u zanošenju vozilom prešao na suprotnu prometnu traku.

Tada je na desnu bočnu stranu automobila prednjim dijelom naletio drugi osobni automobil iz suprotnog smjera kojim je upravljao 24-godišnji vozač. U tom automobilu vozač i putnica od 21 godinu lakše su ozlijeđeni. Lakše su ozlijeđeni i vozač te putnici starosti 15 i 17 godina iz automobila u kojem je poginula 18-godišnjakinja.

Izdvojeni članak
Igralište SŠ Jelkovec

Teška nesreća u Sesvetama: Maloljetnik se igrao kod škole i pao s visine od 3,5 metra

– Protiv 18-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela ‘Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu’, izvijestila je Policijska uprava požeško-slavonska.

Copy link
Powered by Social Snap