Pretraga

Video: Napravite sjajan desert koji ne deblja

A- A+

U svijetu je već dugo raširen problem debljine, a ni Hrvati nisu bolji jer su po debljini na visokom šestom mjestu u svijetu. Poslastica se teško odreći, međutim postoji desert koji ne deblja, a možete ga jednostavno pripremiti sami.

Uz užurban način života, teško je postalo uskladiti prehrambene navike i hraniti se zdravo. Uz pekarnicu, fast food i slastičarnicu na ‘svakom ćošku’ teško je odoljeti izazovu. Ipak, postoje ukusne stvari kojima se ne unose nepotrebne kalorije. 


Izdvojeni članak

Najbizarnje dijete ikad isprobane

U zadnje vrijeme, kako bi se spriječilo dalje debljanje, popularno je konzumiranje namirnica u njihovom što prirodnijem stanju. Sirova hrana manje je masna od one obrađene, a osim salata i sličnih jela, postoje i deserti koji se tako mogu pripremiti. Jedan od njih je i ukusan mousse od čokolade, koji ne samo što je odličnog okusa, nego se od njega nećete ni udebljati.

Namirnice koje su vam potrebne za pripremu ovog moussea uključuju avokado, agavin sirup ili med, vanilija u prahu, kakao u prahu, malo cimeta i kokosov maslac. Također vam je potreban sokovnik ili bledner, budući da se namirnice termički ne obrađuju, već miksaju.

Pogledajte video koji će vam olakšati pripremu.

Video: Napravite sjajan desert koji ne deblja
Share via
Copy link
Powered by Social Snap