Pretraga

Ako smatrate da ste najbolji u Counter Strikeu, dokažite to na ‘EXPerience the Day’

A- A+

Kvalifikacijski turnir u igri ‘Counter Strike: Global Offensive’ održat će se u sklopu ‘EXPerience the Day’ cjelodnevnog događanja, gdje će gameri moći pokazati umijeće igranja i upoznati prvi pravi profesionalni gaming i edukacijski studio za streaming igara u regiji ‘EXPerience the Room’.

EXP Algebra

Izdvojeni članak

Naš najbolji igrač League of Legendsa uskoro bi se mogao naći među profesionalcima

Na ‘EXPerience the Day‘ cjelodnevnom događanju gameri i svi ostali zainteresirani za računalne igre, mogu sudjelovati u kvalifikacijskom turnir u igri ‘Counter Strike: Global Offensive’ i upoznati prvi pravi profesionalni gaming i edukacijski studio za streaming igara u regiji ‘EXPerience the Room’.

‘EXPerience the Day’ održava se u Zagrebu, u Visokom učilištu Algebra, 31. listopada 2015. U sklopu događaja ‘EXP Algebra’ će predstaviti prvi profesionalni gaming studio na području regije, koji će omogućavati prijenos uživo raznih turnira u računalnim igrama i drugih događaja u području rada udruge, obradu audio i video sadržaja i ostalih edukacijskih sadržaja vezanih uz IT, te produkciju originalnih sadržaja za YouTube kanal udruge. Kvalifikacijski turnir u igri ‘Counter Strike: Global Offensive’ namijenjen je svim gamerima koji žele osigurati svoje mjesto u finalima koja će se održati tijekom sajma InfoGamer u studenom.

Zainteresirani za posjet mogu se prijaviti e-mailom na contact@expgaming.org jer je broj mjesta ograničen. U prijavi je potrebno napisati imena i prezimena svih osoba koje će doći kao posjetitelji. Posjetitelji koji odluče doći na ‘EXPerience The Day’ također mogu pratiti kvalifikacije uživo, a na događaju se očekuju brojni gosti s hrvatske gaming scene.

Ako smatrate da ste najbolji u Counter Strikeu, dokažite to na ‘EXPerience the Day’
Share via
Copy link
Powered by Social Snap