Pretraga

Dolaze nove epizode Top liste nadrealista

A- A+

Nakon osamnaestogodišnje stanke, započinje snimanje novih epizoda legendarne serije Top Lista Nadrealista. Serija će se snimati na više od 50 lokacija, glumit će preko 200 glumaca, a za režiju će se pobrinuti bivši frontmen Zabranjenog pušenja, Nele Karajlić, prenosi Analitika.

Top lista nadrealista vraća se na naše ekrane nakon 18 godina. Radi se o najpopularnijoj seriji na našim područjima, koja je nasmijavala mnoge. Za režiju novih epizoda pobrinut će se bivši frontmen Zabranjenog pušenja, Nele Karajlić.

www.croportal.ba

– U ‘Nadrealistima’ će biti preko 200 uloga. Serijal će se snimati na preko pedeset lokacija. ‘Nadrealisti’ će biti pravo bogatstvo i radnje i događanja. Autentičnost ovakvog programa osigurava visok komercijalni učinak, a u isto vrijeme kultna reputacija serije garantira, da će u godinama
koje dolaze, serija biti rado gledana i u svim svojim reprizama, izjavila je Svetlana Drinjaković za Blic.

Glavne uloge tumačit će Nele Karajlić, Nikola Kojo, Vesna Trivalić, Zoran Cvijanović, Miloš Samolov, Katarina Marković i velik broj naturščika, poručuju iz producentske kuće Adrenalin.

Nele Karajlić će se pobrinuti i za scenarij i glazbu te će skupa s Miloradom Milinkovićem biti zadužen za režiju.

Prije nekoliko godina sniman je ‘Nadreality show’ koji je bio modernija verzija i nastavak Top Liste Nadrealista. Glumačku ekipu je okupio Zenit Đozić-Zena sa Elvisom J. Kurtovićem

Copy link
Powered by Social Snap