Pretraga

Hit mlade osječke pjevačice Hrvati najčešće slušali tijekom svibnja

A- A+

Mlada osječka pjevačica Mia Dimšić, nastavlja nizati uspjehe na domaćoj glazbenoj sceni. Prema podacima s tjednih ljestvica Hr top 40 za svibanj, njen hit Bezimeni zabilježio je najviše plasmane. Podsjetimo i tijekom travnja ta Mijina nova pjesma, bilježila je visoke plasmane, da bi se u svibnju našla na samom vrhu.     

Screenshot: YouTube

Inače, to su ljestvice koje na osnovu broja emitiranja, na više od 130 nacionalnih, regionalnih i lokalnih radio postaja, svakotjedno objavljuje Hrvatska diskografska udruga.

Izdvojeni članak

Ovu su pjesmu Hrvati najčešće slušali tijekom travnja

‘Život nije siv’ osvojilo naciju, a na dobrom je putu i ‘Bezimeni’

Mlada osječka pjevačica Mia Dimšić krajem prošle godine je primila priznanje za novog izvođača godine, od strane Hrvatske diskografske udruge za pjesmu ‘Život nije siv’.

Spot za tu pjesmu je pak zavrijedio Porina u kategoriji najbolji video broj. Da se slušatelji još nisu zasitili pjesme ‘Život nije siv’ svjedoči i podatak kako je ona u top 15 na Hr top 40 i nakon vrtoglavih 46 tjedana, dakle gotovo godinu dana.

Novi Mijin singl ‘Bezimeni’, na listi je devet tjedana te je samo u prvom imala ulaz na deveto mjesto, da bi u svim ostalima bila ili na samom čelu ili druga. No, da ova pjesma nije isključivo u uhu radijskih slušatelja, govori nam podatak da je u manje od dva mjeseca skupila preko 310.000 pogleda na YouTubeu.

Dodajmo da je prema podacima Hrvatske diskografske udruge, album prvijenac Mije Dimšić ‘Život nije siv’, već više od dva mjeseca među najprodavanijim domaćim izdanjima.

Izdvojeni članak

Trideseti video prešao milijardu pogleda na YouTubeu: Riječ je o pjesmi iz 2013.

Reno 4 i Vrati me također ušle u uho radijskim urednicima

Kada je riječ o ostalim pjesmama koje su bilježile visoke plasmane tijekom svibnja svakako valja istaknuti Reno 4 Mile Kekina i Vrati me Nine Badrić.

Potonja je pjesma bila prema ljestvicama Hr top 40 najslušanija tijekom travnja, a visoke plasmane je nastavila bilježiti u svibnju.

Eurosong je također odradio svoje pa je u tjednu u kojem je održan, najčešći odabir radijskih urednika u Hrvatskoj bila naša predstavnica na ovom natjecanju, ‘My Friend’ Jaquesa Houdeka.

Ispod teksta, poslušajte pjesmu Bezimeni Mije Dimšić, koja je bila na prvim mjestima i u svim hrvatskim regijama od rodne Slavonije do Dalmacije, Zagorja, Središnje Hrvatske, Grada Zagreba te Istre i Primorja.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap