Pretraga

IMDb-ova ljestvica najgorih filmova svih vremena

A- A+

Mnogi filmoljupci prije nego što uopće odluče gledati neki film, prvo provjeravaju kako je ocijenjen na IMDb-u. Upravo je spomenuta internetska stranica najbolji vodič i tražilica za sve filmove i serije ikada snimljene. Mi smo ovaj put odlučili predstaviti vam dno dna na IMDb-ovoj ljestvici filmova, a među najgorih pet nalaze se dva u kojima glavnu ulogu tumači Paris Hilton.

Internet Movie Database (IMDb) internetska je stranica koja obiluje filmovima, animiranim filmovima, dokumentarcima i serijama. Uz trailere, kratke sadržaje, glumački sastav i slične informacije, jedna od najvažnijih mogućnosti koje IMDb nudi je ocjenjivanje. Upravo te ocjene često imaju presudnu ulogu hoće li netko odgledati određeni film ili ne. U nastavku pogledajte koji su filmovi dobili najniže ocjene (1.9), drugim riječima koji su najgori filmovi svih vremena po mišljenju fanova.

Izdvojeni članak

Najdosadniji filmovi svih vremena

The Hottie and The Nottie

Paris Hilton okušala se, kako u pjevačkim, tako i u glumačkim vodama, ali ni na jednom području nije uspjela. Dok njene slavujske napjeve mnogi smatraju prebolnima za vlastite uši, filmovi u kojima tumači glavne uloge nalaze se na samom dnu IMDb-ove ljestvice.

‘The Hottie and The Nottie’ je tobože romantična komedija, a gledanjem iste zaključite ćete kako bi i gledanjem u prazan zid kvalitetnije potrošili svoje slobodno vrijeme. Uz razmaženu Hiltonicu, u filmu glavne uloge tumače Joel David Moore i Christine Laki, a radnja se vrti oko mladića koji odlazi u veliki grad u potrazi za Cristable u koju je zaljubljen od malih nogu, iako je u vezi s neuglednom June.

Pledge This!

Drugi nezaboravan film drage Paris Hilton koji dijeli ocjenu 1.9 kao i prethodno spomenuti je ‘Pledge This!’. Priča o sestrinstvu prožvakana mali milijun puta, ni u ovom filmu nije dobila neki dublji smisao.

Disaster Movie

Rijetkima je shvatljivo zašto se još uvijek ustraje u snimanju filmova čija je radnja skup parodija na druge holivudske uratke. Jedan od takvih filmova je i ‘Disaster Movies’ snimljen 2008. godine, a neodoljivo nalikuje na popularne nastavke ‘Mrak filma’. Skupina 20-godišnjaka će se zateći u nekoliko neprilika, a na svom putu susrest će Indiane Jonesa i Iron Mana te Amy Winehouse.

Superbabies: Baby Geniuses 2

Kao što je slučaj s prvim nastavkom iz 1999. ‘Baby Geniuse’, drugi dio našao se među 100 najgorih filmova prema IMDb-ovoj ljestvici. Riječ je o posljednjem filmu Boba Clarka snimljenom prije njegove smrti, a jedino što je ova komedija dobila je mnoštvo negativnih kritika. Ako želite uživati u ekranu punom beba koje komuniciraju ‘bebinim jezikom’ i uzalud izgubiti 88 minuta svog života, onda svakako pogledajte, za nijansu lošiji od prvog dijela, Superbabies: Baby Geniuses 2.

Manos The Hands of Fate

‘Manson The Hands of Fate’ jedini je horor na ljestvici najgorih filmova koji je snimljen davne 1966. godine. Obitelj zaluta te nailazi na sekstu obožavatelja vraga koju predvodi ‘zastrašujući’ The Master i njegov sluga Torgo. Kao i ostali filmovi, ovaj je također zaslužio visoku ocjenu 1.9.

IMDb-ova ljestvica najgorih filmova svih vremena
Share via
Copy link
Powered by Social Snap