Pretraga

Kultna obitelj Addams vraća se na male ekrane u potpuno novom izdanju: Evo trailera

A- A+

Legendarna obitelj Addams u osvježenom se ruhu vraća na male ekrane. Osmišljeni kao strip daleke 1938. izlazili su s The New Yorkerom. Kroz godine snimljeno je nekoliko filmova o kultnoj gotičkoj obitelji, a ove godine svjedočimo najavi animiranog filma. Kultnim likovima obitelji Addams glasove će posudiit neke od najvećih zvijezda Hollywooda, a u kina dolazi tik pred Noć vještica, 25. listopada.

Kultna obitelj Addams na male se ekrane vraća u obliku animiranog filma, a pratit će dogodovštine obitelji nakon njihovog preseljenja u New Jersey. Radi se o možda najpopularnijoj fiktivnoj obitelji.

Iako su ih nadasve popularizirali filmovi, Addamsi su osmišljeni daleke 1938. i to u obliku stripa koji je izlazio s The New Yorkerom. Ovoga puta radi se o adaptaciji u animiranom obliku, a o očekivanoj popularnosti najnovijeg nastavka dovoljno govore i zvučna imena glumaca koji će kultnim likovima posuditi svoj glas.

Charlize Theron utjelovit će Morticiu Addams, Oscar Isaac svojim će glasom utjeloviti Gomeza, Chloë Grace Moretz postaje Wednesday, a Finn Wolfhard Pugsley.

Film će se u kinima moći pogledati od 25. listopada ove godine.

Kultna obitelj Addams vraća se na male ekrane u potpuno novom izdanju: Evo trailera
Share via
Copy link
Powered by Social Snap