Pretraga

Potvrđeno je: Izlazi i druga sezona Netflixove hit serije Wednesday

A- A+

Jedna od popularniji serija koje su u 2022. stigle na Netflix, naročito među mlađom publikom, svakako je Wednesday. Svojevrsni spin-off serije i filmova o obitelji Adams prati odlazak tinejdžerice Wednesday u Nevermore, akademiju koju pohađaju djeca s nadnaravnim sposobnostima. Netflix je ovih dana potvrdio da će izaći i druga sezona.

Wednesday|screenshot: YouTube

Teško da ste u posljednje vrijeme ‘skrolajući’ društvenim mrežama mogli izbjeći video isječke iz Netflixove hit serije Wednesday. Ovaj spin-off serija i filmova o obitelji Adams prati odlazak tinejdžerice Wednesday u akademiju Nevermore, školu koju pohađaju djeca s nadnaravnim moćima. Dolaskom u novu školu, Wednesday doznaje da gradom hara čudovište koje ubija ljude te je odlučna u nakani da pronađe osobu koja se transformira u to čudovište.

Izvrsne vijesti za sve ljubitelje ove serije – Netflix je potvrdio da će se prikazivati i druga sezona. Najava je stigla nakon što je na društvenim mrežama objavljen kratki trailer u kojem glavna junakinja, amaterska detektivka i spisateljica Wednesday, najavljuje dodatnu ‘torturu’. No, datum premijere nove sezone još uvijek nije poznat.

Izdvojeni članak

Jeste li već pogledali novi Netflix-ov hit? Ovih 5 stvari možda niste primijetili u seriji Wednesday

Prema podacima Netflix-a, upravo je serija Wednesday oborila rekord najvećeg broja sati pregleda u jednom tjednu i to dvaput. U prvom tjednu gledana je 341 milijun sati, a u drugom 411 milijuna sati. Iako naslovna junakinja osjeća netrpeljivost prema društvenim mrežama, prava je zvijezda – na TikToku oznaka #WednesdayAddams ima preko 22  milijarda pregleda, a Wednesday soundtrack je broj jedan soundtrack na listi iTunes-ovih.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap