Pretraga

Nova hit serija na Netflixu podijelila gledatelje: Jedni ju mrze, drugi obožavaju

A- A+

Unatoč podijeljenim mišljenjima i činjenici da se na društvenim mrežama korisnici upravo rugaju s novom serijom, šuška se da bi Netflix ipak mogao dati zeleno svjetlo za drugu sezonu serije Resident Evil. Još uvije ništa nije službeno potvrđeno, a ako već niste, ne preostaje vam ništa drugo nego pogledati seriju i vidjeti – top ili flop.

resident evil netflix

Foto: Youtube screenshot; Netflix

Resident Evil. Nova je to hit Netflix serija koja je, baš kao i njeni prethodnici, opasno podijelila gledatelje. Dok kritičari nisu toliko kritični prema ovom osmoepizodnom rebootu, isto se baš ne bi moglo reći za generalnu publiku.

Jedni ju vole, drugi mrze

Generalnu publiku, naime, čine oni koji okvirno znaju otkud Resident Evil dolazi, što predstavlja i podrazumijeva, ali i oni koji su tim univerzumom opsjednuti još kada je na prve poznate konzole debitirala ova danas megapopularna videoigra.

Ovi potonji uglavnom nisu zadovoljni, kao što nisu bili zadovoljni ni prethodnim filmovima u franšizi, prvenstveno iz razloga što pokušavaju pratiti, ali ne prate temeljne postavke o radnji i likovima iz videoigara.

Šuška se da ide i druga sezona

No, ono gdje jedni seriju kritiziraju, drugi ju vole. Baš ta činjenica da Netflixova serija uzima neke temeljne postavke, ali im daje novo ruho i neke moderne trope, dobar je dio publike ostavila na rubu sjedala dok su cijele noći potrošili na bingeanje do zadnje epizode.

Unatoč podijeljenim mišljenjima i činjenici da se na društvenim mrežama korisnici upravo rugaju s novom serijom, šuška se da bi Netflix ipak mogao dati zeleno svjetlo za drugu sezonu. Još uvije ništa nije službeno potvrđeno, a ako već niste, ne preostaje vam ništa drugo nego pogledati seriju i vidjeti – top ili flop.

Copy link
Powered by Social Snap