Pretraga

Skins: Očekuje vas najluđa sezona do sada

A- A+

Britanska serija Skins od 2007. godine privukla je milijune gledatelja diljem svijeta. Tinejdžeri koji uz neodgovorne roditelje pokušavaju samostalno odrasti, svakodnevno uživaju u alkoholu, raznim drogama te seksu. Možda je priča izlizana, no način na koji je snimljena posebno se svidio mladima. Po dvije epizode sezone prate svaki lik, a u nadolazećoj sedmoj sezoni naći će se svi likovi iz prethodnih sezona. Za nešto više od mjesec dana fanovi će moći gledati nove epizode, a u nastavku pogledajte što o novoj sezoni govori Kaya Scodelario, poznatija kao Effy Stonem.

Fanovi diljem svijeta su u iščekvanju sedme sezone popularnih Skinsa, koja će biti posebna po tome što neće pratiti živote nove generacije, nego će prikazati kako se nastavio život bivših junaka. U prethodnih šest sezona nagledali ste se tinejdžera koji su bez ikakvog roditeljskog nadzora uz razne ovisnosti pokušali samostalno odrasti, a nove epozode će vam pokazati jesu li uspjeli srediti svoj život.

Izdvojeni članak

Najpopularnije tinejdžerske serije od devedesetih do danas

Jedna od najpopularnijih glumica Kaya Scodelario koja u seriji glumi Effy Stonem progovorila je o nadolazećim epizodama koje ćete moći gledati već u srpnju. Na YouTubeu su već počeli komentari obožavatelja koji pišu svoje želje, tipa ‘Please Effy be with Cook!!!!’, a mnogi ne mogu dočekati prikazivanje serije kako bi saznali što se dogodilo u životima njihovih omiljenih likova.

Lily Loveless (Naomi) i Kathryn Prescott (Emily) istaknule su kako će na YouTube kanalu svakodnevno objavljivati zanimljivosti sa snimanja te pozvale sve fanove da se pretplate na isti.

Uz mnoštvo problema, iznenađenja, smrti, seksa, droge i alkohola, uskoro saznajte što donosi sedma sezona jedne od najpopularnijih tinejdžerskih serija u Britaniji, ali i šire.

360

Skins: Očekuje vas najluđa sezona do sada
Share via
Copy link
Powered by Social Snap