Pretraga

Video: Ovako reagiraju djevojke, kada im se upucava nepoznata, a zgodna cura

A- A+

Nakon nekoliko socijalnih eksperimenata, koje povremeno obavlja američka družina Whatever, nedavno su se odlučili za još jedan. Kao i obično uz istraživačku notu, nije nedostajalo niti izravnosti te humora. Naime jedna od članica, Andrea je nasumičnim odabirom zaustavljale djevojke te tražila njihov broj s objašnjenjem da ih želi izvesti na spoj. Iznenađujućim se pokazalo koliko ih je pristalo, bez obzira na seksualnu orijentaciju.

Screenshot: YouTube

Američka družina Whatever, bavi se neznanstvenim socijalnim eksperimentima, kojima uglavnom nastoje utvrditi, pojedinosti o ljubavnim odnosima. Ovoga puta su se odlučili za jednu nasumičnu anketu, koja je propitivala koliko bi teško ili lako djevojke pristale na spoj sa zgodnom, ali i nepoznatom curom.

Izdvojeni članak

Razotkrivanje urbane legende: Od sto izravnih poziva na seks, barem jedna djevojka će pristati?

Andrea, koja je u prošlom eksperimentu, nagovarala nasumično odabrane dečke na seks, ovoga puta si je dala teži zadatak.

Upucavati se djevojkama te prikupiti što više njihovih brojeva. Zapravo je nevjerojatno, koliko je djevojaka pristalo otići s njom na spoj, nakon samo kratkog ćaskanja.

Dakako od mnoštva cura, koje je Andrea ‘zaskočila’ bilo je različitih odgovora. No kada se sve zbroji i oduzme, mnogi bi joj dečki pozavidjeli na broju prikupljenih brojeva.

U videu pogledajte kako je misija izgledala te kako su reagirale pojedine djevojke.

Video: Ovako reagiraju djevojke, kada im se upucava nepoznata, a zgodna cura
Share via
Copy link
Powered by Social Snap