Pretraga

[VIDEO] Poslovni makeup za mlade

A- A+

Voljeli se mi šminkati ili ne, poslovni je makeup nešto što svaka žena mora odraditi za svoj dan na poslu. To ne znači da moramo imati puno šminke, niti da ona mora biti vrlo naglašena, zapravo u većini slučajeva dobro bi bilo upotrijebiti tek par proizvoda da bismo osvježili svoj izgled.

Moja velika želja je objasniti ženama kako da pravilno koriste kozmetiku ovisno o njihovoj koži, dobi, obliku lica i, naravno, željama. Vrlo često srećem djevojke koje imaju previše makeup-a, puno više nego što im je potrebno i uglavnom na posve krivim mjestima. Jednako često srećem gospođe koje su se, možda silom prilika, nažalost zapustile. U svojim video tutorialima stoga se trudim pokazati što u svijetu makeup-a znači izraz “manje je više” i koliko je zapravo malo potrebno da bismo postigli velike rezultate.

S tom misli snimila sam i video tutorial “Poslovni Makeup” u kojem eto objašnjavam kako bi se bilo dobro našminkati za posao: vrlo malo šminke i to na pravim mjestima. Nadam se da će vam se svidjeti i da će vam pomoći da pronađete svoju zlatnu sredinu.

Anotniju Novosel možete pratiti na njezinom Facebook pageu Šminkanje za sve prigode

[VIDEO] Poslovni makeup za mlade
Share via
Copy link
Powered by Social Snap