Pretraga

[VIDEO] U Potjeri osvojili najveći iznos ikada! Ekipa je lovkinji zadala nedostižan izazov

A- A+

U iščekivanju novih epizoda Potjere na HTV-u, koje će se početi prikazivati idući tjedan, u Engleskoj je prikazana emisija, u kojoj je osvojen najveći iznos ikada. Četiri natjecatelja će podijeliti vrtoglavih 100.000 funti (oko 825 tisuća kuna), nakon izvrsnog nastupa u prva dva kruga, a i u završnoj potjeri, u kojoj su imali 21 korak prednosti pred lovkinjom.

Screenshot: YouTube

Ekipa je dakle u punom sastavu stigla u završnicu, a činili su ju 52-godišnja domaćica iz Lancastera Diane, 21-godišnji student medicine i7 Cardiffa Luca, 62-godišnji umirovljeni administrator baza podataka iz Northamptonshirea Tim te pomoćnica za pranje rublja iz zapadnog Yorkshirea Gayna.

Izdvojeni članak

Potjera za pamćenje: Natjecatelj odnio najveći iznos do sada!

Kao što smo naglasili, četverac je u završnoj potjeri skupio sjajnih 21 korak prednosti, odgovorivši na 17 pitanja točno. Ilustracije radi, u Hrvatskoj inačici Potjere, nijedna ekipa do sada, nije skupila 21 korak prednosti pred lovcem u završnoj potjeri.

Za lovkinju Anne Hegerty, 21 korak prednosti pokazao se kao nedostižan izazov. Na kraju je skupila 14 točnih odgovora, s tim da ju je ekipa četiri puta vratila korak unatrag, a lovkinja je usput skupila ukupno devet pogrešnih odgovora.

Primamljivi novčani iznos najviše je podebljala Diane, koja je u blagajnu ekipe donijela čak 86.000 funti.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap