Pretraga

Video: Rijetki su je prepoznali

A- A+

Fanovi serije ‘American Horror Story’ vjerojatno su u drugoj sezoni pod nazivom ‘Asylum’ zapazili mentalno poremećenu Pepper, no rijetki su mogli pogoditi o kojoj se glumici radi. Naime, Naomi Grossman se toliko preobrazila da je gotovo neprepoznatljiva, a u nastavku pogledajte video u kojemu je prikazana njena transformacija.

Mnogi su ljubitelji horora bili razočarani prvom sezonom serije ‘American Horror Story‘, no druga sezona pod nazivom ‘Asylum‘ najavljivana je kao nešto zastrašujuće te je opravdala očekivanja. U novim nastavcima pojavljuje se, između ostalih, mentalno poremećena Pepper koja je zatočena u umobolnici, no rijetki su prepoznali koja glumica tumači spomenutu ulogu.

Riječ je o Naomi Grossman kojoj su prije izlaska na set obrijali skoro cijelu glavu te poružnili do te mjere da ju skoro nitko ne bi prepoznao. Na Youtubeu je postavljen video u kojemu je prikazana transformacija Naomi u Pepper, stoga u nastavku pogledajte kako je glumica reagirala na ovu drastičnu promjenu koju je doživjela zbog uloge u seriji ‘American Horror Story’.

Video: Rijetki su je prepoznali
Share via
Copy link
Powered by Social Snap