Počelo je tulumarenje: Ove nas brucošijade očekuju do kraja vikenda

Na većini fakulteta u državi počela je akademska godina, a s njom i tradicionalni partyji dobrodošlice za studente prvih godina.

Brucošijada FER-a 2015. / foto: Ivan Božić|srednja.hr

Do kraja ovog vikenda bit će tri istaknutije, od kojih svakako izdvajamo sveučilišnu u Rijeci, na kojoj će nastupiti Marijan Ban i Diktatori, a upad je besplatan.

Brucošijada Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu

Rasprodan prvi set ulaznica za brucošijadu FER-a: Poznata imena 5 novih izvođača koji će nastupiti u KSET-u

Tradicionalna Brucošijada Zdravstvenog veleučilišta će još jednu godinu izdominirati Roko i to u ovaj četvrtak 12. listopada 2017. s početkom u 23.00 sata, poručuju u Facebook eventu organizatori.

Karte su u pretprodaji 20kuna i mogu se pronaći kod studentskih predstavnika. Karata će biti i u četvratak na ulazu u Roko, a tada će stajati 30 kuna.
– Studenti sadašnji, bivši i oni vječni, profesori, prijatelji, bolje i lošije polovice, rođaci, susjedi sa Save i usputni posjetitelji svi ste dobrodošli na ludi provod s uvijek zabavnim zdravstvenjacima, poručuju organizatori uz napomenu da su osigurali bend, DJ-a i promocijske cijene pića.

Sveučilišna brucošijada 2017. u Rijeci 

U petak 13. listopada u Exportdrvu / Delti, održat će se Sveučilišna brucošijada u Rijeci. Gostuje Marijan Ban sa svojim Diktatorima, a upad je besplatan. 

[XXL fotogalerija] Opće ludilo na Brucošijadi FER-a: Tri tisuće mladih tulumarilo do zore

Predviđeno trajanje programa je od 21 do 4 sata.

Brucošijada Građevinskog fakulteta u Osijeku

– Dragi naši građevinari, 12.10. SZ GFOS & Q-Club organiziraju brucošijadu.
Treba nam što više radne snage na gradilištu, posebno Vi dragi brucoši, da bismo još jednom pokazali kako to GFOS radi. Sva ostala oprema, poput građevinskih kaciga, čekat će vas u Q-Club-u!, šaljivo poručuju organizatori.

Ulaz je 10 kuna, a mnoštvo pića će koštati i manje od toga.

Odgovori