Pretraga

Akademis Card smanjuje troškove studenata

A- A+

Neprofitna studentska udruga Akademis je obavijestila zagrebačke studente kako će od 12. studenog moći koristiti Akademis Card koja će im omogućavati razne popuste. Udruga već šest godina provodi uspješno isti projekt u Osijeku.

Akademis je neprofitna studentska udruga koja će uskoro zagrebačkim studentima dodatno olakšati život. Objavili su kako će od 12. studenog svaki student u Zagrebu moći izraditi Akademis Card pomoću koje će ostvarivati razne popuste.

www.akademis.hr

Izdvojeni članak

Svim redovnim studentima besplatan studij!

Smanjenje studentskih troškova

Udruga navodi kako im je cilj preko projekta Akademis Card smanjiti svakodnevne troškove studentskog života te zaštititi prava studenata, stipendirati studente slabijeg imovinskog stanja, pokrenuti inovativne projekte, omogućiti dodatne popuste na jeftina studentska putovanja, organizirati sportska natjecanja, humanitarne akcije i druge zabavne aktivnosti.

Kartica će se u Zagrebu službeno početi koristiti od 12. studenog ove godine, ali upisni period će trajati do 23. studenog. Na više od 30 fakulteta bit će postavljeni štandovi za prijavu, a za izradu kartice morate donijeti sliku, ispunjenu prijavnicu i platiti godišnju članarinu u iznosu od 65 kuna.

Gdje ćete ostvarivati popuste

Od svake članarine 5 kuna se odvaja u Nacionalnu zakladu za potporu učeničkom i studentskom standardu. Akademis Card mogu izraditi svi studenti u Zagrebu bez ikakvih ograničenja. Uz predočenje kartice zagrebački će studenti ostvarivati popuste kod više od 120 pratnera projekta, kao što su taksi, neke knjižare i škole stranih jezika, brojni dućani s odjećom i obućom, u sportskim i zdravstvenim ustanovama i slično.

Popise uključenih fakulteta, lokacije svih partnera i sve ostale informacije možete pronaći ovdje.

Akademis Card smanjuje troškove studenata
Share via
Copy link
Powered by Social Snap