Pretraga

Faks odgovara na pitanja oko upisa, novih modula, aplikacija za studente, prakse: Evo gdje se informirati

A- A+

Za učenike i učenice trećih i četvrtih razreda srednjih škola koje zanimaju studiji informatike ili ekonomije, Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu organizira korisno događanje: virtualne Dane otvorenih vrata. Doznat ćete sve o upisima na studije, novim modulima na informatičkom smjeru, novim aplikacijama za pomoć u studiranju, praksi koju njihovi studenti odrađuju u najvećim tvrtkama u Hrvatskoj i inozemstvu, ali i sve o tome kako je studirati na FOI-ju. Doznajte kako sudjelovati.

dani otvorenih vrata foi

Virtualni Dani otvorenih vrata na FOI-ju održavaju se u dva termina u travnju | Foto: FOI

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu ove će godine u mjesecu travnju održati svoje virtualne Dane otvorenih vrata (DOV). Ovogodišnje izdanje održavat će se online, i to u dva termina tako da mogu svi učenici, i koji imaju dvosmjensku nastavu, neometano prisustvovati.

Prvi termin je u utorak, 5. travnja 2022. godine od 10:00 sati, a drugi u utorak, 26. travnja 2022. godine od 16:00 sati. Događaj je otvoren za sve zainteresirane sudionike, a održat će se na ovoj poveznici (pristup će biti omogućen 15 minuta prije početka događanja). Prijave za događaj otvorene su na ovoj poveznici no pristup će biti omogućen i onima koji se neće stići prijaviti.

Čut ćete sve o upisima, a možete osvojiti i nagradu

Cilj virtualnih Dana otvorenih vrata je upoznati učenike završnih razreda srednjih škola (prvenstveno 3. i 4. razreda), a potencijalno i naše buduće studente sa studijskim programima FOI-ja, koje maturanti mogu upisati nakon što polože ispite državne mature.

– Dani otvorenih vrata bit će prilika svim zainteresiranim učenicima, ali i nastavnicima i ostalim zainteresiranim sudionicima da čuju sve informacije važne za upis na FOI, ali i da predstavimo sve prednosti naših studijskih programa, kao i sve druge mogućnosti koje se, uz studiranje, nude našim budućim studentima, poručuju FOI-jevci.

Četiri nova suvremena modula na informatičkom smjeru, moderniziran stručni studij, nove aplikacije za pomoć u studiranju, obavezna stručna praksa u najvećim kompanijama u Hrvatskoj ili u inozemstvu – samo su neke od tema i noviteta na FOI-ju koji će biti predstavljeni u okviru virtualnog DOV-a. Uz to, učenicima će biti prezentirano i videom što se radi u FOI-jevim laboratorijima za seminarsku nastavu.

Za učenike koji će sudjelovati u navedenim aktivnostima FOI priprema i nagradne igre u kojima će imati priliku osvojiti promotivne pakete iz FOI webshopa.

Za dodatne informacije zainteresirani mogu kontaktirati FOI na dov@foi.hr ili na broj telefona 042/390 826.

FOI-jevci se raduju vidjeti vas na virtualnim Danima otvorenih vrata, poručuju za kraj.

Faks odgovara na pitanja oko upisa, novih modula, aplikacija za studente, prakse: Evo gdje se informirati
Share via
Copy link
Powered by Social Snap