Pretraga

Novi studentski dom po prvi će put dobiti stanare: Provjerite jeste li među njima

A- A+

Studentski centar u Dubrovniku objavio je privremene rezultate natječaja za studentski dom. Radi se o novom studentskom domu koji će svoja vrata studentima po prvi puta otvoriti ove jeseni. Njih ukupno 111 ostvarilo je pravo na subvencionirani smještaj.

Unutrašnjost novog doma u Dubrovniku
Foto: Studentski centar Dubrovnik

Novi studentski dom u Dubrovniku po prvi puta otvara svoja vrata za 111 studenata koji su ostvarili pravo na subvencionirani smještaj. Kako taj dom izgleda možete vidjeti u galeriji ispod.

Odluka Povjerenstva bit će objavljena najkasnije u roku tri dana po isteku roka za prigovore zajedno s konačnim rezultatima na mrežnoj stranici Studentskog centra Dubrovnik i oglasnoj ploči u Studentskom centru.

Tek po isteku roka za podnošenje prigovora i objave konačnih rezultata svi koji ostvare pravo na smještaj dobit će daljnje upute vezane za postupak dodjele soba ili sve druge informacije prema ostvarenom pravu.

Po isteku roka za prigovore studenti koji su sudjelovali u Natječaju, a koji ne ostvare pravo na smještaj u Studentskom domu po subvencioniranoj cijeni, ostvaruju pravo na smještaj po nesubvencioniranoj cijeni temeljem Odluke o cijeni nesubvencioniranog smještaja

Sve dodatne informacije studenti mogu dobiti na e-mail adresi: [email protected]

Studenti koji smatraju da im dokumentacija nije ispravno bodovana mogu poslati prigovor u roku od 8 dana od dana objave privremenih rezultata natječaja. Prigovor se upućuje isključivo ukoliko je došlo do pogreške kod bodovanja natječajne dokumentacije i šalje preporučeno na adresu:

STUDENTSKI CENTAR DUBROVNIK
„POVJERENSTVO ZA RJEŠAVANJE PRIGOVORA“
KRALJA TOMISLAVA 7
20 000 DUBROVNIK

U nastavku teksta možete vidjeti rang liste po abecedi i po bodovima.

Rang lista po abecedi

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [295.06 KB]

Rang lista po bodovima

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [296.50 KB]

Share via
Copy link
Powered by Social Snap