Pauza od skripti i učenja: Kreće trodnevna zabava u najvećem studentskom domu u Hrvatskoj

‘Radićevi dani’, manifestacija koja se već tradicionalno jednom godišnje održava u Studentskom domu Stjepan Radić, kreće ovih dana. Od 16. do 18. svibnja tamošnji će stanari napraviti malo veću pauzu od učenja i ta dva dana knjigu zamijeniti zabavom, igrom i druženjem.

Screenshot: YouTube

Od sutra pa sve do nedjelje u Studentskom domu Stjepan Radić, popularnoj Savi, održavaju se ‘Radićevi dani’. Riječ je o proslavi dana tog doma, a prema najavama, sudionike očekuje mnoštvo igara, zabave, smijeha, druženja i glazbenih izvedbi. Većina programa orijentirana je na sportske aktivnosti.

U Rijeci počeo jubilarni 10. Student Day Festival na kojemu se očekuje 40.000 posjetitelja

Manifestacija kreće u četvrtak u 20:30, kada se događaj otvara u Dvorani Pauk uz popratni kulturni program. Dan poslije, u petak, od podneva se održavaju turniri u trešeti i briškuli, odbojci, malom nogometu i šahu.

Trećeg i posljednjeg dana u subotu program je najbogatiji. Nastavlja se malonogometni turnir, održava se i onaj u košarci, a studenti će se moći okušati, između ostaloga, i u beer pongu, odbojci s ručnicima, stolnom tenisu i povlačenju konopa.

Događaj na Savi završava dodjelom nagrada najboljima na turnirima, nastupom DJ-a, a afterparty je u Clubu Roko prekoputa doma. Detaljan raspored događanja na ovogodišnjim ‘Radićevim danima’ možete vidjeti u Facebook događaju na ovoj poveznici.

Odgovori