Pretraga

[VIDEO] Da se naježiš: Poslušajte kako tisuću studenata u isti glas pjeva ‘Cesaricu’

A- A+

Više tisuća zagrebačkih studenata prošloga se tjedna zabavljalo na trodnevnoj manifestaciji ‘Radićevi dani’, koja se održavala u Studentskom domu ‘Stjepan Radić’. Da zabave nije nedostajalo potvrđuje i video objavljen nakon večernjeg druženja, u kojemu gotovo tisuću studenata u isti glas pjeva Oliverovu ‘Cesaricu’.

Screenshot

Nakon sportskog popodneva, manifestacija ‘Radićevi dani‘ okončana je velikim druženjem studenata u dvorištu doma. Okupilo se ondje na tisuće stanara i njihovih kolega, a veselo je bilo i ove godine. U jednom trenutku tisuće studenata u isti je glas zapjevalo hit Olivera Dragojevića, ‘Cesarica’.

Prizor je to koji ostavlja bez daha, koji se ne viđa i ne čuje često. A oni koji mu nisu prisustvovali djelić atmosfere mogu vidjeti u videu nepoznatog autora u nastavku.

Iako je nered koji su studenti ostavili za sobom svakako prizor za gnušanje, ovogodišnje ‘Radićeve dane’ obilježilo je par lijepih događaja. Osim izvođenja ‘Cesarice’, potez koji oduševljava je i onaj ekipe iz 4. paviljona.

Potreseni prizorima koje su vidjeli u dvorištu svoga doma u nedjelju ujutro, studenti s prvog kata svoju su čistačicu Sanju odlučili iznenaditi tako što su besprijekorno očistili radne površine, ploče za kuhanje, posude, sudopere, pod, prozor, roletnu pa čak i radijator čajne kuhinje. Kako se ekipa iz četvrtog odlučila na ovaj potez, pročitajte na poveznici.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap