Pretraga

Studentskim projektima u Zagrebu dodijeljeno preko milijun kuna, pogledajte tko su dobitnici

A- A+

Potkraj ožujka Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu objavio je natječaj za sufinanciranje studentskih programa za 2022. godinu. Rezultati su objavljeni ovih dana, a ukupno je studentima dodijeljeno nešto više od milijun kuna u šest kategorija.

Foto: M. Gelenčir/srednja.hr

Kao i prethodnih i ove je godine održan natječaj za sufinanciranje studentskih programa koji svake godine raspisuje Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu. Mogli su sudjelovati svi studenti Sveučilišta u Zagrebu, studentski zborovi sastavnica, studentske udruge i studentske organizacije s djelovanjem na području Sveučilišta u Zagrebu. Sredstava su se dodjeljivala u ukupno šest kategorija: znanstvene i sportske studentske manifestacije, znanstveni i stručni skupovi i događanja, kulturna zbivanja i programi, studentski mediji, sportske aktivnosti te studentski znanstveni programi.

Studentski zbor Sveučilišta ovih je dana objavio rezultate tog natječaja s popisom svih projekata i kratkim obrazloženjem. Ukupni iznos dodijeljenih sredstava je 1.099.365,24 kuna.

Uvjerljivo najviša sredstva dodijeljena su programu FARMICA čiji je prijavitelj u ime udruge Jasna Kusanović s Veterinarskog fakulteta. Taj je program dobio 60.030 kuna, a kako stoji u napomeni pomoć je to pri realizaciji programa. Drugi najveći iznos od 37.100 kuna dodijeljen je programu Georudarijada 2022., kojeg je na natječaj prijavio Filip Hudin s Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta, a sredstva su dodijeljena za financiranje prijevoza. Na natječaju je visoka sredstva dobio i program Agronomijada, 30.720 kuna. Prijavitelj je Ante Alduk, a nositelj projekta studentski zbor Agronomskog fakulteta. Sredstva su dodijeljena za financiranje prijevoza.

Tko je još dobio novac na natječaju, a kome su prijave odbijene, kao i obrazloženja za obje kategorije, možete vidjeti u dokumentu u nastavku. Napomena: ako vam dokument nije vidljiv, osvježite stranicu.

Studentskim projektima u Zagrebu dodijeljeno preko milijun kuna, pogledajte tko su dobitnici
Share via
Copy link
Powered by Social Snap