Pretraga

Sveučilište objavilo odluku o izvođenju nastave od idućeg tjedna, evo što se točno mijenja

A- A+

Sveučilište Sjever donijelo je odluku o izvođenju nastave od idućeg tjedna te će tako studenti ponovno moći predavanja i seminare pratiti uživo. Navedeno je i kako će većina predavanja i seminarska nastava od ponedjeljka 6. prosinca biti kontaktna uz poštivanje postojećih epidemioloških mjera.

obrazovnih deset

Foto: Pexels

Od ponedjeljka 6. prosinca Sveučilište Sjever vraća kontaktnu nastavu za studente. U obavijesti na svojim stranicama navode kako će se nastava uglavnom izvoditi uživo u prostorima Sveučilišta.

– Navedeno podrazumijeva da će se većina predavanja te vježbovna i seminarska nastava izvoditi uživo u prostorima Sveučilišta Sjever, uz poštivanje važećih epidemioloških mjera, prema objavljenim rasporedu za svaki studijski program zasebno. Unaprijed zahvaljujemo svih studentima i studenticama Sveučilišta Sjever na poštivanju svih epidemioloških uputa prilikom boravka na Sveučilištu Sjever, stoji u obavijesti.

Izdvojeni članak

Sveučilište Sjever mijenja model nastave: ‘Studenti nisu dužni posjedovati COVID potvrdu’

Podsjetimo, Sveučilište Sjever u početku akademske godine 2021./2022. krenula je s normalnom nastavom uživo, nakon čega se uslijed povećanog broja zaraženih prebacuje na hibridni model nastave. Sada se studenti ponovno, barem većinski, vraćaju na fakultete u Varaždinu i u Koprivnici.

Sveučilište objavilo odluku o izvođenju nastave od idućeg tjedna, evo što se točno mijenja
Share via
Copy link
Powered by Social Snap