Pretraga

U potrazi ste za glazbom uz koju učiti? Donosimo popis najslušanijih pjesmi na Spotifyu

A- A+

U vrijeme ispitnih rokova, malo koja stvar je toliko bitna koliko glazba. Jednom kada pronađete dobru glazbu, teško će vas itko uspjeti sabotirati na putu do uspješno položenih ispita. Jedino što ćete se zaista morati potruditi da pronađete ono što vam odgovara.

foto: Pexels; cottonbro

Glazba nam zaista može itekako pomoći u tome da postanemo produktivniji i bolje raspoloženi, isto kao što nam može u tome odmoći. Teško je pronaći neku glazbu koja univerzalno pomaže – neki će reći da im klasična glazba pomaže jer im ne odvlači pažnju, dok će ostali reći da im cajke najviše pomažu jer ih ‘nabriju’ na učenje.

Istina je isto tako da se ta situacija može mijenjati, iz dana u dan. Nekad vam više odgovara glazba koja je smirena, pa ste i vi staloženi, a nekad vam je potrebno nešto da vas razbudi i pokrene – da vas zapravo motivira na učenje.

Nemojte ni zaboraviti da je bitno da si ne zgadite omiljene pjesme. Slično kao i s alarmom. Jednostavno, znate da ćete ubrzo zamrziti tu pjesmu i da ako ju ikad čujete van situacije alarma, da će vam automatski postati slabo. Zato vam danas donosimo popis trenutno najslušanijih pjesmi na Spotifyu – hitovi su ionako uvijek prolazni.

The Joker And The Queen – Ed Sheeran, Taylor Swift

UP – INNA, Sean Paul

abcdefu – GAYLE

Black Summer – Red Hot Chili Peppers

Let Somebody Go – Coldplay, Selena Gomez

My Valentine – Michael Bublé

Frozen – Madonna, Sickick

Notion – The Rare Occasions

Emiliana – CKay

redruM – Sorana, David Guetta

U potrazi ste za glazbom uz koju učiti? Donosimo popis najslušanijih pjesmi na Spotifyu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap