Pretraga

Video koji morate pogledati: Rektorica norveškog sveučilišta narugala se General Motorsu i SAD-u

A- A+

Velike kompanije Super Bowl koriste za vlastitu promociju, a General Motors ove se godine reklamom našalio s Norveškom. No, na njihovu nesreću, reklamu je vidjela i Sunniva Whittaker, rektorica Sveučilišta u Agderu, koja je snimila zanimljiv odgovor.

screenshot: YouTube

Osim za gledanje utakmica američkog nogometa, SuperBowl je prilika i da vidite nastupe pjevačkih zvijezdi, ali i reklama pomno osmišljenih baš za tu priliku. No kada se General Motors ove godine pripremao za reklamu u kojoj predstavlja novu tehnologiju električnih vozila uz obećanje da će predstaviti “30 novih električnih vozila do 2025.”, iz kompanije zasigurno nisu očekivali odgovor.

Naime, u glavnoj ulozi reklame našao se glumac Will Ferrell, koji je “napao” Norvešku, inače predvodnicu u svijetu električnih vozila.

POGLEDAJTE REKLAMU:

Reklamu je vidjela i Sunniva Whittaker, rektorica Sveučilišta u Agderu, koja je snimila zanimljiv odgovor. Video započinje rektoricom koja na televiziji ugleda Ferrella na reklami, a osim činjenice da su zemlja s velikim udjelom električnih vozila, Sveučilište je ukazalo kako je studiranje u Norveškoj, za razliku od Amerike, besplatno te kako norveški  zaposlenici, za razliku od američkih, imaju pravo na plaćen jednogodišnji porodiljni dopust. No, pogledajte sami…

POGLEDAJTE ODGOVOR:

Share via
Copy link
Powered by Social Snap