Pretraga

Prvi krug završen, požurite i prijavite se do 15. siječnja

A- A+


Izdvojeni članak

Ideja godine: Velika prilika za sve srednjoškolce

Prva faza projekta ‘Ideja godine – novim tehnologijama do poslovnog uspjeha’ jučer je završila. Svi srednjoškolci koji su se do jučer prijavili će osim mogućnosti sudjelovanja u nagradnoj igri dobiti i recenziju svog projekta od strane žirija. Svi ostali koji se prijave od danas pa do 15. siječnja, do kada traju prijave ulaze u konkurenciju za nagrade.

Srednjoškolci mogu svoju Ideju godine prijaviti do 15. siječnja 2013. godine, a oni koji su je prijavili do jučer dobit će i stručnu recenziju te savjetovanje za projekt od strane žirija, pa time i priliku da poprave svoj projekt.

Prijave su raznolike i stižu iz sljedećih gradova: Varaždin, Pula, Zagreb, Brač. Zanimljivo je što prijave osim iz gimnazija, dolaze iz ekonomskih i gospodarskih škola. Varaždinci trenutačno vode po broju prijava s čak tri rada, dok je drugi grad Zagreb s dvije prijave.

Iako je pravilo da svaki tim može imati maksimalno tri člana i mentora, timu iz Gimnazije u Puli je odobreno sudjelovanje s četiri člana i mentorom, jer su već smanjili svoj početni tim na projektu koji rade s osmero ljudi.

Podsjećamo, deset najboljih kreativnih srednjoškolskih timova će za svoju ideju popraćenu poslovnim planom i tehnološkim razvojem plana dobiti posebno priznanje, reference za životopis te plaćeni put u Zagreb na završni event. Završni event će se odvijati u prostorijama Visokog učilišta Effectus na kojem će biti konačno predstavljanje i to 15. veljače 2013. godine.
Dosad se prijavilo desetak timova iz škole od Pule do Brača. U zadnjem dijelu natjecanja početkom sljedeće godine očekuje se i velik broj prijava iz Zagreba.

Projekt se odvija u suradnji s Visokim učilištem Algebra i Visokim učilištem Effectus, a više informacija o prijavi možete pročitati u podrubrici Ideja godine, te putem Facebooka.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap