Pretraga

Gdje se najbolje pripremati za državnu maturu

A- A+

Polaganje državne mature će doći vrlo brzo, a ovogodišnji se maturanti već sad pitaju gdje na pripreme. Bilo da ste oni koji se žele cijelu godinu pripremati ili biste to odradili u zadnji čas zanimat će vas popis najboljih pripremama koje se nude u Zagrebu.

Početkom nove školske godine počele su i pripreme za državnu maturu. Ukoliko se još niste prijavili ili ste neodlučni, pogledajte neke od najuspješnijih priprema za državnu maturu u Zagrebu.

Presto centar

Pripreme za državnu maturu u Presto centru se odvijaju u malim grupama, do 16 polaznika, s najboljim zagrebačkim profesorima.

Cijena priprema za matematiku, hrvatski i engleski jezik je 600 kuna, a ako idete na više predmeta i materijal je uključen u cijenu. Ukoliko je s vama prijatelj ili upišete više predmeta, dobivate poklon od  50 kuna popusta po predmetu.

Upisi su u tijeku, a prijaviti se možete ovdje ili pozivom na 01/ 55 80 850.

Izdvojeni članak

Na maturi se bira deset fakulteta, a predprijave nemaju važnost

Trinom

Trinom je najveći specijalizirani centar za pripremu maturanata za državne mature i prijemne ispite na zagrebačkim fakultetima.

Upisi na sve cikluse priprema su započeli 17. rujna, a upisati se možete osobno na adresi Boškovićeva 3, telefonski na 01/ 66 72 404 ili putem interneta tako što popunite obrazac.

Akontaciju plaćate za svaki upisani predmet ili paket. Ona iznosi 25 posto ako je cijena iznad 1.000 kuna, a 35 posto ako je cijena ispod 1.000 kuna.

Prilikom upisa trebate znati OIB roditelja i ocjene predmeta koje ste prijavili na pripremama.

Plaćanje je omogućeno na rate i postoje popusti za blizance ili grupe iz istih razreda.

Brucoš

Od ove godine možete se prijaviti na pripreme za državnu maturu u centru Brucoš. Predmeti za koje se organiziraju pripreme su matematika, hrvatski i engleski jezik te fizika, kemija, biologija i politika i gospodarstvo.

Predmeti se mogu upisati i pojedinačno, a radi se u grupama do 25 osoba. Sve skripte i radni materijali su uključeni u cijenu.

Ako platite jednokratno, ostvarit ćete popust od 10 posto, a možete platiti i karticom na šest rata.

Prijave za pripreme kreću 10. studenog telefonski na 01/604 39 32 ili 091/6523 084 te e-mailom na [email protected]

Zagrebački centar za poduku – ZCP

Od 2009. godine ZCP je pripremama za prijemni ispit dodao i pripreme za državnu maturu.

Prvi kontinuirani tečajevi subotom počinju 24. studenog, a intenzivni tečajevi bit će tijekom zimskih praznika kroz deset dana i tijekom proljetnih praznika kroz šest dana.

Upisati se možete e-prijavnicom ili pozivom od 9 do 17 sati na 01/4621 606, 098/451 275 ili 099/8243 061,

Pomak

Pripreme Pomak organiziraju se za sve predmete i vode ih neki od najboljih profesora u Zagrebu, a uspješnost prošlogodišnjih Pomakovih polaznika možete vidjeti ovdje.

Plaćanje je moguće obročno ili jednokratno karticama, a cijena s popustom je na gotovinsku uplatu, uplatnicu z banke ili pošte te internet-bankarstvom.

Prilikom prijave plaća se akontacija od 30 posto, a ostatak pet dana prije početka priprema.

Uplate i upisi obavljaju se svake subote od 24. studenog od 9 do 14 sati ili telefonski radnim danom od 10 do 18 sati na 01/2450 904, 01/2452 809 ili 091/ 513 6794

Studilica

Pripreme koje organizira Studilica počinju 19. siječnja 2013. godine, a završavaju neposredno prije provedbe ispita državne mature. Učenici na pripremama imaju besplatne materijale partnera Školske
knjige, za svaki pojedinačni predmet. Materijali su odabrani
prema kvaliteti sadržaja.

Kroz cijele pripreme organizirano je sustavno bodovanje i ocjenjivanje
polaznika. Boduju se aktivnost, pisanje domaćih zadaća, blic ispiti te
završni ispit. Za ispravak grešaka sa završnog ispita predviđeno je zadnje predavanje.

Program i cjenik priprema možete pogledati ovdje.