Pretraga

Sve o vještinama lidera budućnosti saznajte na besplatnim radionicama u Zagrebu i Puli

A- A+

Jeste li kao mali razmišljali da vodite veliki lanac hotela poznat u cijelom svijetu? Ili možda da postanete poznati chef, novi Jamie Oliver? Ako je odgovor barem na jedno pitanje “da, totalno!” onda ne smijete propustiti besplatnu radionicu pod nazivom “Hospitality leaders of the future” koja će se održati u Puli i Zagrebu, na kojoj ćete moći saznati koje vještine trebaju imati lideri budućnosti te kako funkcionira tržište ugostiteljstva.

Radionice će se održati 20. ožujka u Puli i 22. ožujka u Zagrebu

Ugostiteljstvo je vremenom postala unosna gospodarska grana, a trenutno se u svijetu svaka jedanaesta osoba bavi time. To je rastuća industrija koja donosi 9% svjetskog BDP-a, a brzo napredujuću karijeru u ovom sektoru moguće je izgraditi bilo gdje u svijetu.

Ukoliko i tebe zanima stvaranje karijere u ugostiteljstvu, najbolji temelj za to su dobro i kvalitetno obrazovanje. Jedna od najboljih država svijeta po standardima ugostiteljstva, hotelijerstva i kulinarstva je Švicarska, a upravo tamo se nalaze i najbolji fakulteti za ove vrste uslužnih djelatnosti.

Swiss Education Group je grupacija pet švicarskih fakulteta za hotelijerstvo, biznis i kulinarstvo, a u Zagreb i Pulu dolazi njihova predstavnica koja će održati predavanje i radionicu pod nazivom Hospitality leaders of the future. U Puli će se radionica održati 20. ožujka u 18 sati u hotelu Park Plaza, a u Zagrebu će se održati 22. ožujka u 18:30 u hotelu Esplanada.

Na radionici će se predstaviti Swiss Education Group i studiji koji nude, prezentirati što su to skills of the future, odnosno kakve sve vještine trebaju imati lideri budućnosti. Upravo se ugostiteljstvo smatra jednim od bitnijih biznisa budućnosti. Nakon predavanja slijedi radionica na kojoj će se simulirati rad na projektu, od istraživanja tržišta i konkurencije do pripreme poslovnog plana. Tim Swiss Education Group će vas usmjeravati prilikom svakog koraka te vam pomoći da dobijete ideju na koji način ugostiteljstvo funkcionira.

Inače, izbor studija na Swiss Education Group je prilično raznolik, a programi sežu od poslovne administracije u turističkom menadžmentu, kulinarstva do event menadžmenta. Cijeli popis programa i fakulteta možete pogledati na ovoj poveznici.

Učenje kroz praksu i stručni profesori

Swiss Education Group na dobrom je glasu kao izbor studija iz nekoliko razloga. Prvenstveno zato što svi studenti imaju obaveznu praksu svake godine pa se tako tijekom studija do novih znanja dolazi kombinacijom teorije i prakse. Švicarska je na samom vrhu po kvaliteti usluga u turizmu i hotelijerstvu, a profesori koji ondje predaju su stručnjaci s dugim nizom godina iskustva na vodećim funkcijama u ovoj industriji. Osim predmeta usko povezanih uz ugostiteljstvo i turizam, studenti imaju mogućnost razvijanja mekih vještina kao što su javni nastup i govorništvo, rad u međunarodnom okruženju i sl.) Nadalje, studij na nekom od fakulteta ove grupacije donosi pristup forumima i bazi poslodavaca za buduću praksu, ali i posao. Cijena studija je all-inclusive, što znači da uz školarinu pokriva i troškove smještaja, hrane, knjiga i dodatnih sadržaja.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a svi koji žele doći moraju se prijaviti putem ove poveznice. Više informacija o ovom događaju možete dobiti na webu Integral Edukacijski Programi.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap